Image

CBRE rekryterar från Cushman & Wakefield

Karriär CBRE rekryterar John Routledge från Cushman & Wakefield.
Publicerad den 18 Oktober 2013
John Routledge. Bild: CBRE
John Routledge.

John Routledge kommer att arbeta tillsammans med CBRE:s Capital Markets-team på kontoret i Stockholm. Hans fokus kommer vara att, tillsammans med teamet, fortsätta arbetet med att bemöta den ökande efterfrågan ifrån internationella investerare på den svenska fastighetsmarknaden. Samtidigt kommer han att vara en viktig del i arbetet avseende CBRE:s fortsatta expansionsplaner i Norden.

John kommer närmast ifrån Cushman & Wakefield LLP, där han ursprungligen arbetade i deras brittiska cross-border Capital Markets-team. 2007 flyttade han till Stockholm och fick rollen som ansvarig för Cushman & Wakefields nordiska Capital Markets-team. Dessförinnan arbetade han som director i det internationella investment-teamet på DTZ i Storbritannien.

Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige, kommenterar:

- Johns omfattande erfarenheter och kunskaper av affärer på kontinenten och i Norden, i kombination med hans imponerande meritlista avseende rådgivning till internationella investerare, kommer att stärka vårt nuvarande Capital Markets-team. Samtidigt stärker det vår position ytterligare som en av de främsta rådgivarna till internationella investerare som tittar efter möjligheter att investera i Norden.

John Routledge kommer att påbörja sin anställning den 4 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige