Image
Anna Reuterskiöld.
Anna Reuterskiöld. Bild: Capman

Capman utser Anna Reuterskiöld till ny Sverigechef

Bolag Capman utser Anna Reuterskiöld till ny partner och chef för fastighetsverksamheten i Sverige.
Publicerad den 18 Augusti 2020

Anna Reuterskiöld anslöt till Capman 2014. Innan dess arbetade hon för Skanska.
– Som ett erkännande av hennes enorma bidrag till verksamheten sedan 2014, såväl som hennes engagemang, initiativ, produktivitet och ledarskapskvaliteter, är jag mycket glad att kunna meddela att Anna kommer att bli landschef för Capman Real Estate Sweden, med ansvar för den dagliga verksamheten på Stockholmskontoret, säger Mika Matikainen, partner på Capman.
– Jag är mycket glada över att få ansvaret att leda vårt talangfulla team i Stockholm. Vi har en stark portfölj i Sverige och ser fram emot att ytterligare bygga upp närvaron i Sverige. Vi tror att det finns många intressanta investeringsmöjligheter som vi kan se till att lägga till vår portfölj i Sverige inom en snar framtid, säger Anna Reuterskiöld.
– Anna är rätt person för jobbet. Ändringen kommer också att göra det möjligt för våra andra Sverige-baserade partners Ed Williams och Per Tängerstad att stödja vår ytterligare tillväxt i Sverige genom att fokusera på affärsutveckling och stärka vår närvaro i Norge, säger Mika Matikainen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY