Image

Byggstart för Rikshem i Gränby

Bygg/Arkitektur I dag tar Rikshem sitt första spadtag för projektet Skulptören i Gränby, Uppsala.
Publicerad den 26 Maj 2016
Projektet Skulptören. Bild: Rikshem
Projektet Skulptören.

Skulptören omfattar nyproduktion av 70 hyresrätter med en snittstorlek på 40 kvadratmeter, ett parkeringshus som kommer att inrymma 292 parkeringsplatser och två lokaler på en sammanlagd yta av 1 100 kvadratmeter. Dessutom byggs en grön aktivitetsyta på den nya fastighetens tak.

Medverkar på det första spadtaget gör Uppsalas kommunalråd Erik Pelling, Peabs regionchef Grgo Omazic samt Rikshems chef för projekt- och fastighetsutveckling Erik Hävermark.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY