Image
Håkan Frisén, Erik Norrman och Per Florén analyserar världen, den svenska och västsvenska fastighetsmarknaden och Borås på Borås Kongress den 22 oktober.
Håkan Frisén, Erik Norrman och Per Florén analyserar världen, den svenska och västsvenska fastighetsmarknaden och Borås på Borås Kongress den 22 oktober.

Borås: Djupa marknadsanalyser

Fastighetsmarknadsdagen Borås Håkan Frisén, Erik Norrman och Per Florén analyserar världen, fastighetsmarknaden och Boråsregionen på Borås Kongress den 22 oktober. Till och med i morgon fredag kan du anmäla tre personer från ditt bolag och bara betala för två.
Publicerad den 24 September 2020

Fastighetssverige arrangerar tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress den 22 oktober.

Dagen inleds med tre djupa analyser:

# SEB:s prognoschef Håkan Frisén tar sig an världsläget; hur mår världen i dessa pandemitider, vad innebär den expansiva finans- och penningpolitiken för världsekonomin, vad har vi att vänta oss framöver – och hur påverkar det amerikanska presidentvalet?

# Svefas Erik Norrman analyserar den svenska och västsvenska fastighetsmarknaden. Hur har pandemin påverkat intresset, yielder och hyror? Vad har vi att vänta oss framöver och varför?

# Per Florén, näringslivsutvecklare på Borås stad, kikar närmare på den lokala och regionala utvecklingen. Hur har handels- och logistikstaden Borås påverkats och hur ser det ut framöver?

Du ser hela dagens program här och du anmäler dig här. Till och med i morgon fredag kan du anmäla tre personer från ditt bolag och bara betala för två.

Fastighetsmarknadsdagen Borås klassas inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Arrangörerna och Borås Kongress följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien osv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/





Partner:

Mer från Fastighetssverige