Image
Jacob Karlsson är en av huvudtalarna på Borås Kongress den 22 oktober.
Jacob Karlsson är en av huvudtalarna på Borås Kongress den 22 oktober. Bild: Axel Ohlsson

Jacob Karlsson till Fastighetsmarknadsdagen Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 22 oktober arrangerar Fastighetssverige den första upplagan av seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås, tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad – ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i staden. En av huvudtalarna är Jacob Karlsson, den 34-årige före detta elitlöparen som sadlade om och nu rattar och är storägare i ett av branschens hetaste börsbolag – K-Fastigheter.
Publicerad den 15 September 2020

Jacob Karlsson kommer att intervjuas av moderator Erik Blix om sin historia och sin syn på läget och framtiden – inte minst i Borås, som är en av de städer K-Fastigheter satsar i. I mars köpte bolaget mark för att bygga 600 lägenheter i staden.

Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås hålls på Borås Kongress den 22 oktober. Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Just nu kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

Angående coronasituationen för eventet: Fastighetsmarknadsdagen Borås klassas som ett slutet branschevent och som en offentlig sammankomst vilket innebär att eventet inte omfattas av begränsningarna om 50 personer. Seminariet kommer alltså att genomföras fysiskt. Vi och Borås Kongress följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/





Partner:

Mer från Fastighetssverige