Image
Joakim Nordblad.
Joakim Nordblad. Bild: Arwidsro

Arwidsro utökar styrelsen

Bolag Joakim Nordblad tillträder som styrelseledamot i Arwidsro Fastigheter AB.
Publicerad den 3 Februari 2020

Utökningen i styrelsen förstärker byggandet av framtidens Arwidsro, vilket fokuserar på byggande av organisation, investering i digitalisering och hållbarhet, samt fortsatt expansion.

Joakim Nordblad är civilingenjör med lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Han är i dag Head of Direct Real Estate Sweden på Aberdeen Standard Investments.
– Vi är mycket nöjda med att kunna utöka styrelsen med Joakim. Joakim har hög kompetens och lång erfarenhet inom framförallt förvaltning, utveckling och finansiering. Tillskottet gör att vi får en större bredd vilket är mycket värdefullt, säger Per Arwidsson, styrelseordförande.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Arwidsro på Branschguiden

Vi utvecklar fastigheter som skapar en helhet, genom att samla olika kompetenser – såsom samhällsplanerare, arkitekter, tekniska experter, konstnärer – och få dessa att samverka med ett gemensamt kvalitetsfokus i alla dimensioner.

DE LIVSMILJÖER VI TILLSAMMANS SKAPAR SKA FÅ MÄNNISKOR ATT MÅ BRA.

Vår ambition är att vara ett ansvarstagande, personligt och överraskande fastighetsföretag med innovativa lösningar. Bara med hög kvalitet kan vi bygga förtroendefulla relationer och nå våra hållbara och långsiktiga mål. Vi prioriterar alltid långsiktig kvalitet även om ...

Läs mer om Arwidsro på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY