Image
Bild: Istock

Affärsutvecklingschefen lämnar Logistic Contrator

Bolag Logistic Contractors affärsutvecklingschef, Fredrik Jagersjö Rosell, har valt att lämna sin tjänst på egen begäran för att anta ett nytt uppdrag utanför koncernen.
Publicerad den 18 Augusti 2021
Fredrik Jagersjö Rosell. Bild: Logistic Contractor
Fredrik Jagersjö Rosell.

Fredrik Jagersjö Rosell började som affärsutvecklare på Logistic Contractor 2018 och fick i slutet av 2019 rollen som affärsutvecklingschef.
– Fredrik har gjort ett mycket bra jobb under sina år hos oss, både med att utveckla vår affär till att även innefatta industribyggnader och med att utöka andelen egenutvecklade projekt. Det är naturligtvis tråkigt när en driven och omtyckt medarbetare lämnar, men jag känner mig trygg med att det starka team av affärsutvecklare som växt fram under Fredriks ledning har det engagemang och den kunskap som behövs för att driva vår affär vidare, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Processen med att hitta en ersättare pågår.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY