Image

A&P öppnar i Stockholm

Bolag A&P Fastighetstransaktioner, som sedan tidigare finns i Jönköping och Göteborg, öppnar nu också kontor i Stockholm.
Publicerad den 1 April 2014
Pontus Nilsson Bild: A&P
Pontus Nilsson

Under våren flyttar A&P in på Styrmansgatan 2 i centrala Stockholm.

– Vi har sedan länge arbetat för och med klienter och investerare i Stockholm och det känns naturligt att ha en lokal representation här. Vi är övertygande att vår ökade närvaro i Stockholm gynnar våra klienter, säger Pontus Nilsson, vd på A&P Fastighetstransaktioner.

Jörgen Larsson kommer att vara ansvarig för kontoret i Stockholm. A&P ser framåt och på sikt vill man bli fler konsulter.

- I och med satsningen i Stockholm finns nu rum för fler medarbetare på samtliga geografier, säger Pontus Nilsson.

A&P verkar på den kommersiella fastighetsmarknaden i södra Sverige. A&P är en del av Quadrent som med sju anställda arbetar med uppdrag inom transaktioner och uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige