Image
Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.
Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage. Bild: 24 Storage

24 Storage växer i Malmö

Bolag 24 Storage expanderar och invigde under torsdagen över 400 nya förråd i Malmö genom tillbyggnaden av den befintliga anläggningen i Hyllie.
Publicerad den 8 Augusti 2020

– Anläggningen vi öppnade i april 2019 i Hyllie har varit mycket framgångsrik. Malmö är den storstad som växer snabbast i Sverige, och inte minst i Hyllie med många etableringsprojekt för bostäder och handel. Vi har haft en positiv utveckling hittills och ser stor potential fortsatt i hela Öresundsregionen, säger vd Fredrik Sandelin.

Med invigningen i Hyllie skapar 24Storage nu över 400 nya förråd och adderar ca 2500 kvadratmeter uthyrningsbar yta till sitt bestånd. Ett bestånd som nu uppgår till över 55 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

Tillbyggnaden kommer att inrymma både stora och små förråd samt förråd med direkt bil-access. Med sin placering och utformning kommer anläggningen ha ett erbjudande för såväl privatpersoner som företagare.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY