Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 1 februari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Torsdag den 1 februari 09.00 - 16.00 (registrering och morgonmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland. Arrangeras i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping. Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2018 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.Se bilderna från Värmekyrkan här

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Stora delar av fastighetsbranschen i Östergötland samlades i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping på torsdagen. Se bilderna här.I dag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. I år, precis som tidigare år, möter vi idel välkända och kunniga talare på scenen och har möjlighet att mingla med stora delar av branschen från Östergötland.

Här är hela programmet - anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Exklusiv intervju med Rutger Arnhult, stort bostadstema, regionens möjligheter och utmaningar, makroanalys, finansieringstrender, stort kontors-/handelstema och djup diskussion om de stora framtidsfrågorna. Där har du delar av programmet till Branschens mötesplats i Östergötland nästa torsdag den 1 februari. Anmälan stänger i dag fredag.


På fredag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. I år, precis som tidigare år, möter vi idel välkända och kunniga talare på scenen och har möjlighet att mingla med stora delar av branschen från Östergötland.

Här är alla talare - anmälan stänger på fredag

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Rutger Arnhult, Kristina Edlund, Tor Borg, Adam Cocozza, Roger Ekström, Lennart Ekdal, Kikki Liljeblad, Håkan Frisén, Lisa Lagerén, Ted Lindqvist, Susanne Roback, Martin Malhotra, P-O Skoog, Ted Mattsson, Charlotte Vikström, Christian Wahlström, Fredrik Törnqvist och Per Widman. Där har du talarna till Branschens mötesplats i Östergötland nästa torsdag den 1 februari. Anmälan stänger nu på fredag.Adam Cocozza, Susanna Roback och Roger Ekström utgör en panel som kommer diskutera aktuella frågeställningar på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

De stora frågorna: publikens val

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Mot slutet av dagen på Branschens mötesplats i Östergötland kommer publiken att välja ut ett antal aktuella frågor som kommer att diskuteras av en kunnig panel.


Paketering av fastigheter – risker och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari ges en utförlig inblick i risker och möjligheter i samband med paketering av fastigheter ur ett miljörättsligt perspektiv.P-O Skoog, Lisa Lagerén och Charlotte Vikström medverkar i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Fokus på kontor och handel

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari blir det ett stort tema om marknaderna för kontors- och handelsfastigheter.


Fredrik Törnqvist, Ted Lindqvist och Tor Borg är talarna på temat om bostadsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 1 februari på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Fokus på bostadsfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland På Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari blir det ett stort tema om marknadens just nu hetaste segment; bostadsfastigheter.Analys i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Trump som president, splittring i Europa, utvecklingen i Kina och Nordkorea – Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står SEB:s prognoschef Håkan Frisén.


Trender på finansieringsmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland De senaste åren har ett flertal alternativ till traditionell bankfinansiering dykt upp på marknaden. Olika former av obligationer och nya aktieslag möjliggör innovativa finansieringslösningar och allt fler bolag söker kreditbetyg hos ratinginstitut. På Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari får vi veta hur trenderna på kreditmarknaden för dagen ser ut.Rutger Arnhult om marknadsläget och kommande investeringar

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fastighetsprofilen Rutger Arnhult medverkar i en exklusiv intervju på Branschens mötesplats i Östergötland den 1 februari.


Topp-politikerna om regionens utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 1 februari nästa år möts branschen på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping. Som öppning av dagen pratar Linköpings och Norrköpings starka politiker om regionens möjligheter och utmaningar.Den 1 februari nästa år arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Östergötland för sjätte gången.
Seminariet, som arrangeras vartannat år i Norrköping och Linköping, hålls denna gång i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping.

Branschen i Östergötland möts den 1 februari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Gör en bock i almanackan den 1 februari 2018. Då arrangeras Branschens mötesplats i Östergötland.Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2018

Var: Louis De Geer (Värmekyrkan) 

När: 1 februari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här. (Senast fredag 26 januari)

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och näringslivskontoret i Norrköping.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt, Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping.
Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Bostadsdagen, Stora Logistikdagen, Fastighetsmarknadsdagen Jönköping och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.  

Du kan läsa om 2016 års upplaga här,  2015 här och 2014 här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Arrangeras i samarbete med:
 


 Huvudsponsor: 

Partners: