Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 31 januari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Torsdag den 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland. Arrangeras i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och Näringslivskontoret i Norrköping. Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2019 arrangeras seminariet alltså i Linköping.Medverkande – fylls på allt eftersom!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. Hon är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. 
Ilija Batljan

Ilija Batljan

Ilija Batljan har lång erfarenhet av ledande positioner från både offentlig och privat sektor samt internationella uppdrag. Han är före detta socialdemokratisk politiker och har bland annat varit kommunalråd i Nynäshamns kommun. Idag är han vd och grundare av fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget (SBB). Han har en fil kand i nationalekonomi från Stockholms universitet.
Cathrine Danin

Cathrine Danin

Cathrine Danin är makroanalytiker och ekonom på Swedbank. Hon har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.
Lars Stjernkvist

Lars Stjernkvist

Lars Stjernkvist är sedan 2007 kommunalråd i Norrköping. Han har en lång bakgrund inom Socialdemokraterna, bland annat som riksdagsledamot 1991-1998 och partisekreterare 1999-2004. Han var generaldirektör för Integrationsverket 1998-2000.
Niklas Borg

Niklas Borg

Niklas Borg är sedan mars 2018 kommunalråd och Moderaternas förstanamn i Linköping. Han har varit engagerad i kommunpolitiken i över 20 år, bland annat som ordförande i socialnämnden. Han var år 2005 med och grundade Marinaman som säljer båttillbehör, ett företag han fortfarande är delägare i.
Johan Ladenberg

Johan Ladenberg

Johan Ladenberg är sedan 2017 vice vd för Fastighets AB LE Lundberg. Han har varit verksam inom Lundbergs sedan 2005, tidigare som bolagsjurist och chef för hyres- och fastighetsadministration. Han är jurist i botten och har även varit bolagsjurist på AP Fastigheter (nuvarande Vasakronan).
Marianne Lind

Marianne Lind

Marianne Lind är näringslivsutvecklare vid Linköpings kommun och arbetade tidigare som vd och Centrumutvecklare för Linköping City Samverkan AB. Hon har arbetat med centrum- och stadsutveckling sedan 2001 inom externhandel, stadskärna och köpcentrum. Hon har stor erfarenhet från både privata, statliga och samägda bolag där näringsliv, fastighetsägare och kommun samverkar för maximal utveckling av platsen.
Anders Berg

Anders Berg

Anders Berg är sedan 2012 projektchef på Akademiska Hus och ansvarar för om-, till- och nybyggnationer på universiteten i Örebro och Linköping. Han har en lång bakgrund inom byggbranschen, framför allt närmare 25 år inom NCC-koncernen.
Tommy Svärd

Tommy Svärd

Tommy Svärd är sedan 2016 marknadsområdeschef på Kungsleden i Norrköping, Linköping och Nyköping. Han var dessförinnan biträdande affärschefpå Specialfastigheter och har även arbetat för bland andra Henry Ståhl, Valad Property Group, Synerco Fastighetsförvaltning och Malmstaden.
Mikael Forkner

Mikael Forkner

Mikael Forkner är sedan 2010 regionchef på Klövern. Han har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutvecklingsfrågor och har tidigare bland annat arbetat som fastighetschef på fastighetskontoret i Stockholm stad.
Gunilla Frennesson

Gunilla Frennesson

Gunilla Frennesson har sedan 2009 drivit butiker i centrala Linköping. Tidigare drev hon Jonoli som sålde barnkläder och sedan 2014 är hon franchisetagare för smyckes-, mode- och inredningsbutiken Edblad. Innan hon startade butik arbetade hon som lärare.
Lars Löfgren

Lars Löfgren

Lars Löfgren är sedan 2005 marknadschef på Hyresbostäder i Norrköping. Han har tidigare varit projektledare och byråledare på reklambyråer i Stockholm, Helsingborg och Norrköping och även varit informationschef på OK Stockholm.
Roger Ekström

Roger Ekström

Roger Ekström blev i somras kontorschef på Swedbank i Linköping. Mellan 1999 och 2018 arbetade han inom Lundbergs, bland annat som vice vd. Han är ordförande i Linköping HC och har tidigare varit ordförande i Linköping Citysamverkan.
Kikki Liljeblad

Kikki Liljeblad

Kikki Liljeblad (S) är kommunalråd i Norrköpings kommun, med ansvar för samhällsplanering. Tidigare samhällsplanerare i Finspångs kommun. Utbildad inom samhälls- och kulturanalys på Linköpings universitetet.
Peter Nilsson

Peter Nilsson

Peter Nilsson är sedan 2014 vd och delägare i Team Projektpartner, som arbetar med projekt- och projekteringsledning inom byggsektorn. Han driver även Pne Konsult och har tidigare arbetat för Ramböll.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han har tidigare arbetat som partisekreterare för Moderaterna, varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Barbara Vogt

Barbara Vogt

Barbara Vogt är arkitekt, utbildad i Tyskland och Schweiz. Hon flyttade till Sverige 2001 och har arbetat för White sedan 2004. Var kontorschef i Linköping 2011–2018, nu är hon Head of Business Development för White i Tyskland och samtidigt verksam som ansvarig arkitekt i Linköping
Rikard Norman

Rikard Norman

Rikard Norman har varit ansvarig för näringspolitik på Fastighetsägarna i Linköping sen 2010, med ett uppehåll mellan 2012-2016 då han var opolitisk tjänsteman på regeringskansliet. I grunden är han affärsjurist från Linköpings universitet.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Retail och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Elenore Pellams

Elenore Pellams

Elenore Pellams arbetar sedan 2010 med värdering och analys på Svefa. Hon har tidigare varit mark- och exploateringsingenjör i både Linköping och Norrköping.
Gustav Kock

Gustav Kock

Gustav Kock är sedan 2017 ansvarig för transaktioner i Östergötland på Nordier Property Advisors. Han har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen i London där han jobbat på Jefferies International och Anoa Capital med analys av börsnoterade fastighetsbolag samt rådgivning vid företagsförvärv.
Dag Johansson

Dag Johansson

Dag Johansson är sedan 2016 samhällsbyggnadsstrateg i Norrköping. Han är arkitekt i grunden och har tidigare bland annat varit stadsarkitekt i Norrköping och förvaltningschef på stadsbyggnadsförvaltningen i Eskilstuna.
Leif Lindberg

Leif Lindberg

Leif Lindberg är sedan augusti 2018 samhällsbyggnadsdirektör i Linköpings kommun. Han har tidigare varit teknisk direktör i Norrköpings kommun, affärsområdeschef inom Sydkraft/Eon-koncernen och administrativ chef för Östgötamejerierna inom Arla.
Pia Carlgren

Pia Carlgren

Pia Carlgren är sedan 2017 näringslivsdirektör i Linköping. Hon har tidigare arbetat på Nyföretagarcentrum Linköping och Länsförsäkringar och även drivit kommunikationsbyrå.
Pontus Lindblom

Pontus Lindblom

Pontus Lindblom är näringslivsdirektör, Norrköpings kommun. Tidigare logistik- och etableringsansvarig på Näringslivskontoret.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2019

Var: Linköping Konsert & Kongress, Garden, Konsistoriegatan 7

När: 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och lokalnytt.se i samarbete med Näringsliv och tillväxt Linköping och näringslivskontoret i Norrköping.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2018 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Medarrangörer:
Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: