Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 30 januari 2020

30 januari

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2020 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Medverkande 2020

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. Hon är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland. 
Susanna Roback

Susanna Roback

Susanna Roback är vd på Norrevo Fastigheter AB. Norrevo förvaltar Norrköpings viktigaste hus där många Norrköpingsbor vistas varje dag. Det är samhällsfastigheter i form av kunskapshus, kulturhus, sportarenor, m.m. Susanna brinner för samhällsutveckling och har lång erfarenhet av fastighetsbranschen, där hon har haft ledande befattningar både inom privata och offentliga bolag.
Cecilia S Aldén

Cecilia S Aldén

Cecilia S Aldén har sedan 2012 arbetat i olika ledande roller i Fastighetsbranschen. I augusti 2019 axlade hon rollen som VD för konsultgruppen Developing Design Sweden AB. Hon brinner för ledarskapet och föreläser också inom ämnet. Hennes stora engagemang för god samhällsutveckling och ett gott näringslivsklimat märks också tydligt då hon bl a är engagerad i Norrköpings Näringslivsråd, där hon sedan 2017 är ordförande. Cecilia är också ledamot i styrelsen för Ung Företagsamhet där hon verkar för att fler ungdomar ska få möjlighet att ta del av konceptet.
Cecilia Burenby

Cecilia Burenby

Cecilia Burenby har varit aktiv inom politiken sedan 2002 och har varit kommunstyrelsens ordförande i Mjölby sedan 2013. Stor kärlek för sin kommun och engagerad i mark och exploateringsfrågor.
David Nilsson

David Nilsson

David Nilsson är vd på Linköping city samverkan sedan 2018. Tillsammans med Fastighetsägare, kommun och verksamheter arbetar han med att utveckla stadskärnan. David har tidigare arbetat som verksamhetschef för Riksbyggens egna fastigheter i Linköping samt som platschef för skidorten Riksgränsen.
Christian Berger

Christian Berger

Christian Berger är sedan senhösten 2019 VD för Östsvenska Handelskammaren. Han är civilekonom som under femton år verkat i regionen i olika ledarbefattningar och styrelseuppdrag med primärt fokus på verksamhets- och affärsutveckling. 
Mari Hultgren

Mari Hultgren

Mari Hultgren är oppostionsråd i Linköping sedan ett år tillbaka. Mari har varit engagerad i linköpingspolitiken sedan 2006 som bland annat ledamot i det kommunala bostadsföretaget och i Samhällsbyggnadsnämnden samt som ordförande för kommunalförbundet RTÖG.
Linda Lövgren

Linda Lövgren

Linda Lövgren är sedan 2017 bostadsanalytiker och seniorkonsult på WSP. Hon har dubbla ekonomexamina – en österrikisk magisterexamen och en svensk civilekonomexamen. Innan hon kom till WSP var hon i åtta år marknadsanalytiker på Bostadsförmedlingen i Stockholm och hon har arbetat med analys sedan mitten av 1990-talet, för bolag som Novartis, UPC (Com Hem), Cisco och HSB Bostad. En viktig drivkraft i hennes analyser är att ta reda på efterfrågan hos slutkunden och på vilket sätt det går att uppfylla.
Niclas Söör

Niclas Söör

Niclas Söör är grundare och VD till co-workingbolaget DoSpace. DoSpace har funnits sedan 2017 och driver idag fem kontor i fyra städer i Sverige. Niclas har tidigare arbetat på ett flertal roller inom innovationssystemet i Östergötland. 
Irene Warmer

Irene Warmer

Irene Warmer är citysamordnare i Norrköping där hon, tillsammans med fastighetsägare, kommunen, näringsidkare och andra intressenter, arbetar med att förädla och utveckla Norrköpings stadskärna.
Adam Cocozza

Adam Cocozza

Adam Cocozza är vd för Botrygg sedan 2014. Han är utbildad civilingenjör vid KTH och har sedan examen arbetat på olika positioner inom Botryggkoncernen, bland annat som ansvarig för Stockholmsregionen.
Jan-Erik Höjvall

Jan-Erik Höjvall

Jan-Erik Höjvall är vd på Amasten. Jan-Erik har 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har bland annat varit vd för Rikshem i 6 år och dessförinnan vd för Akelius i 7 år. Dessförinnan har Jan-Erik varit vd i dotterbolag hos Skanska och Drott.
Mikael Söderlundh

Mikael Söderlundh

Mikael Söderlundh är analyschef och partner på Pangea Property Partners där han började 2011. Innan dess jobbade han på Leimdörfer under sex år.
Elenore Pellams

Elenore Pellams

Elenore Pellams arbetar sedan 2010 med värdering och analys på Svefa. Hon har tidigare varit mark- och exploateringsingenjör i både Linköping och Norrköping.
Tor Borg

Tor Borg

Tor Borg är nationalekonom på Boverket. Närmast kommer han från tjänst som nordisk research-chef för JLL. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Lunds universitet och var tidigare chefsekonom på SBAB Bank. Han har även arbetat för Sveriges Riksbank och Folksam kapitalförvaltning.

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson är Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm och dess dotterbolag Fastighetsägarna Service. Han kom till Fastighetsägarna 2017, då som chef för digital fastighetsutveckling. Han var tidigare produktchef på KTC Control. Han har efter utbildning på Chalmers erfarenhet av teknikföretag inom IT-infrastruktur i fastigheter och har drivit frågor runt digitalisering, internet of things och IT-säkerhet i fastighetsbranschen.
P-O Skoog

P-O Skoog

P-O Skoog är värderingsansvarig på Forum Fastighetsekonomi där han bland annat värderar industri- och bostadshyresfastigheter samt kommersiella fastigheter. P-O Skoog har över 20 års erfarenhet av fastighetsvärdering och har varit verksam i Östergötland sedan 1991.
Håkan Frisén

Håkan Frisén

Håkan Frisén är sedan 2001 prognoschef på SEB. Han har tidigare tjänstgjort som chefsekonom på Landstingsförbundet, generaldirektör på Konjunkturinstitutet och departementsråd på Finansdepartementet.

Mikael Forkner

Mikael Forkner

Mikael Forkner är sedan 2010 regionchef på Klövern. Han har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutvecklingsfrågor och har tidigare bland annat arbetat som fastighetschef på fastighetskontoret i Stockholm stad.
Reidar Svedahl

Reidar Svedahl

Reidar Svedahl är kommunalråd i Norrköping och föreläser mycket om ämnen som rör relationer med människor i företag, tillexempel service, ledarskap och varumärken. Han är utbildad i advanced management i Frankrike och i företagsekonomi vid Stockholms Universitet. Reidar Svedahl har tidigare varit bland annat vd för flygbolaget Goodjet, nordisk chef för Ryanair och sverigechef för Turkietresor AB.
Anders Rosell

Anders Rosell

Affärsutvecklare, Bonava

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: