Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 26 januari 2022

26 januari

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2022 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022


Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson är en av den svenska finans- och fastighetsbranschens tyngsta profiler. Han är grundare, vd och storägare i Fastpartner som sedan 1994 är noterat på Stockholmsbörsen. Han är en av få svenskar som blivit miljardärer två gånger – första gången förvandlades förmögenheten till miljardskulder i 1990-talskrisen. Ett antal år senare hade han återigen byggt upp ett miljardbolag.
Maria Wallin Fredholm

Maria Wallin Fredholm

Maria Wallin Fredholm är en expert på bevakning inom svensk ekonomi med ett särskilt fokus på hushållen och fastighetsmarknaden. Sen 2018 har hon arbetat på Swedbank Makroanalys. Hon har en magisterexamen i nationalekonomi från Uppsala Universitet.
Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David arbetar för nuvarande som Head of Research på Savills Sweden. Innan dess har hon arbetat med research och strategiska analysfrågor. Hon har en Civilingenjörsutbildning inom Samhällsbyggnad med masterinriktning på 'Real Estate and Construction Management' från den Kungliga Tekniska Högskolan.


Christian Claesson

Christian Claesson

Christian Claesson är regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter, vilket omfattar Linköping, Jönköping och Norrköping. Han är också utvecklingsansvarig för handel inom bolaget. Han har arbetat på Lundbergs sedan 2015. Då kom han från en tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han jobbade med uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum. Han har en examen i ekonomi från Uppsala universitet.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han var tidigare partisekreterare för Moderaterna. Kent Persson var tidigare seniorkonsult och rådgivare för Burson-Marsteller. Han har också varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson är digital strategist & communications manager på Linköping Science Park. Innan dess var han kommunikationsansvarig på Swedish Scaleups och var under några år ansvarig för digitala kanaler på Länsförsäkringar. Han har en examen inom statsvetenskap från Linköpings Universitet och volontärarbetar på fritiden inom scouterna som ordförande för Kisa scoutkår.


Erik Adolfsson

Erik Adolfsson

Erik Adolfsson har en lång karriär bakom sig inom arkitekt-branschen och har sen 2011 varit anställd hos Linköpings kommun, först som planarkitekt och sen Juli 2021 som Stadsarkitekt. Under åren 2015-2018 satt han dessutom som Styrelseledamot i Sveriges Arkitekter. 
Karin Milles

Karin Milles

Karin Milles är sedan 2013 stadsarkitekt i Norrköpings kommun, en tjänst hon även innehade i Sundbyberg. Hon drev tidigare byrån Milles&Milles Arkitekter. Hon är utbildad på KTH och på University of Liverpool, School of Architecture.

3rd degree connection

Emil Colldin

Emil Colldin

Emil Colldin är en diplomerad marknadsstrateg vid Berghs School of Communication som för nuvarande är fastighetschef på Castellum i Linköping och Norrköping där han har arbetat i 3 år. Utöver hans arbete på Castellum är han styrelseledamot i Kolmården foundation och Nkpg City AB.

Simon Helmér

Simon Helmér

Simon Helmér är sen maj 2021 vd på Östsvenska Handelskammaren. Hans tidigare arbetstitlar inkluderar vd på Kulturfastigheter i Linköping, vd på Studentbostäder i Linköping, vd på Vallastaden och vice ordförande i HBV. Han har en examen i political science, economics and history från Linköping University och har utöver detta även studerat på Handelshögskolan i Stockholm och North Dakota State University. 
Kaj Winther

Kaj Winther

Kaj Winther är sedan i augusti 2021 Chief Digital Officer (CDO) på Fastighetsägarna Stockholm.
Innan dess jobbade han i 15 år på Vasakronan i olika roller.

Niclas Söör

Niclas Söör

Niclas Söör är grundare och VD till co-workingbolaget DoSpace. DoSpace har funnits sedan 2017 och driver idag fem kontor i fyra städer i Sverige. Niclas har tidigare arbetat på ett flertal roller inom innovationssystemet i Östergötland. 
Niklas Borg

Niklas Borg

Niklas Borg är kommunstyrelsens ordförande och sedan mars 2018 kommunalråd och Moderaternas förstanamn i Linköping. Han har varit engagerad i kommunpolitiken i över 20 år, bland annat som ordförande i socialnämnden. Han var år 2005 med och grundade Marinaman som säljer båttillbehör, ett företag han fortfarande är delägare i.
Olle Vikmång

Olle Vikmång

Olle Vikmång är kommunstyrelsens ordförande i Norrköpings kommun och var under åren 2012-2018 ombudsman för Socialdemokraterna. Han har en lång bakgrund inom politiken och har varit aktiv sen 2004 då han var ombudsman för SSU tills 2008. I bagaget har han en kandidatexamen HRM/HRD från Linköpings Universitet.
Lars Svensson

Lars Svensson

Lars Svensson är Senior Advisor på Svefas kontor i Norrköping. Han har tidigare jobbat på Henry Ståhl, Akademiska Hus, Lundbergs, NCC Fastigheter och Skandia Fastighet.
Malin Thunborg

Malin Thunborg

Malin Thunborg har lång erfarenhet inom branschen och har varit enhetschef för enheten för tillväxt i Region Östergötland i snart sju år. Hon är Styrelseordförande i Almi East Sweden AB sen 2016 och har innan dess suttit med i styrelserna för Framtidsfrön, Companion Östergötland och Industrikompetens AB.
Hanna Hammarlund

Hanna Hammarlund

Hanna Hammarlund har en lång bakgrund inom byggnadsteknik och arbetade som exploateringsingenjör för Mjölby Kommun i sju år innan hon började arbeta för Motala kommun. Nu är hon verksamhetschef för Strategisk Samhällsplanering i Motala Kommun. 
P-O Skoog

P-O Skoog

P-O Skoog är partner och rådgivare på Zelvio. Han var tidigare under många år värderingsansvarig på Forum Fastighetsekonomi där han bland annat värderade industri- och bostadshyresfastigheter samt kommersiella fastigheter. P-O Skoog har över 25 års erfarenhet av fastighetsvärdering och har varit verksam i Östergötland sedan 1991.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: