Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 2 februari 2023

02 februari

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2023 arrangeras seminariet alltså i Linköping.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

 
Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.
Åsa Lindell har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. 
Åsa Lindell är närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet, på plats eller digitalt.

Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Christian Claesson

Christian Claesson

Christian Claesson är regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter, vilket omfattar Linköping, Jönköping och Norrköping. Han är också utvecklingsansvarig för handel inom bolaget. Han har arbetat på Lundbergs sedan 2015. Då kom han från en tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han jobbade med uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum. Han har en examen i ekonomi från Uppsala universitet.
Per Gawelin

Per Gawelin

Per Gawelin är vd för Region Mitt i Castellum. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för bolaget i Örebro. Per Gawelin började arbeta på Castellum 2006. Han var dessförinnan en framgångsrik men tyvärr skadedrabbad fotbollsspelare i Örebro SK mellan 1996 och 2004. Han gjorde en landskamp (2-2 mot Kina 2001). Han är utbildad gymnasieekonom och har även läst fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på KTH.

Tove Greve

Tove Greve

Tove Lindahl Greve är grundare och VD för Ansvaret AB och har tidigare haft ledande roller inom organisationer med fokus på bland annat folkhälsofrågor och barns och ungas rättigheter. Hon har många års erfarenhet av att analysera behov och förutsättningar för att optimera effekt av det samhällsansvar som företag tar.
Niklas Jensen

Niklas Jensen

Niklas Jensen är fastighetschef och regionchef Mitt på Heimstaden. Han var tidigare regionchef för Mälardalen på samma bolag. Mellan 2013 och 2016 var han fastighetschef på Ramunderstaden och innan dess har han haft olika roller på bolag som Bovista, Din Bostad och Hyresbostäder i Norrköping.


Erik Norrman

Erik Norrman

Erik Norrman är affärschef för Värdering och Analys på Svefa i regionerna Väst och Mitt. Han har arbetat för Svefa sedan 2005, förutom 2013–2015 då han arbetade med värdering på CBRE. Han är utbildad civilingenjör i lantmäteri med fastighetsekonomisk inriktning från LTH. Han har även varit förhandlingsledare på Hyresgästföreningen.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: