Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 26 januari 2022

26 januari

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2022 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Christian Claesson, Simon Helmér, Niclas Söör, Emil Colldin och Fredrik Larsson diskuterar framtidens kontor, mötesplats och stad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Norrköping den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Stort panelsamtal om framtidens stadskärna, mötesplats och kontor

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna. En stor panel med välkända och kunniga branschpersoner kommer under dagen att diskutera hur framtidens stadskärna, mötesplats och kontor kommer se ut.Erik Adolfsson, Niklas Borg, Olle Vikmång, Lars Svensson, P-O Skoog och Karin Milles medverkar i en serie samtal om nuläge och framtid på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Politiker och bransch i samtal om nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna. Under ett gediget samtalspass kommer stadsarkitekterna, de ledande politikerna och konsulterna att ge sin bild av nuläget och framtiden.


Maria Wallin Fredholm, Maryrose David, Malin Thunborg och Kent Persson medverkar alla på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Analyserna som ger dig försprång 2022

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Det är här du skaffar dig försprång in i 2022 samtidigt som du träffar branschkollegorna.Sven-Olof Johansson deltar i en exklusiv intervju på Branschens mötesplats i Östergötland den 26 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fastighetsprofilen om vilka vinnarna är

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Vilka är vinnare och förlorare på morgondagens marknad? Svaret kan fås i intervjun med fastighetsprofilen Sven-Olof Johansson på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping den 26 januari.


Här i Värmekyrkan i Norrköping startar branschen upp fastighetsåret 2022 den 26 januari!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Kickstarta fastighetsåret 2022 med kollegorna – boka in 26 januari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 26 januari är det dags för 2022 års första och viktigaste branschmöte – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan i Norrköping. Säkra din plats i dag!Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: