Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 30 januari 2020

30 januari

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2020 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Partners 2020

Byggkoordinator/Arkitektgruppen GKAK/A2H

Partnerlogo

ByggkoordinatorArkitektgruppen GKAK, samt A2H ingår i koncernen Developing Design Sweden AB (DDS). Vi kan tillsammans erbjuda ett näst intill komplett tjänsteutbud inom konsultsektorn vilket är unikt med tanke på vår storlek som bolag.

Våra företag kännetecknas av ett stort personligt engagemang där vi sätter kunden i centrum för att på så vis kunna optimera tekniska lösningar anpassade efter kundens behov och ekonomiska förutsättningar. Vi finns för närvarande i Norrköping, Stockholm, Linköping, Ludvika och Borlänge.
 


Cecilia S Aldén, VD, Developing Design Sweden

Mjölby kommun

Bixia

Partnerlogo

Bixia är ett av Sveriges största elbolag med lång erfarenhet av att bedriva framgångsrik elhandel. Vi jobbar för en värld som enbart drivs av förnybar el. Det gör vi genom att köpa in närproducerad el från lokala elproducenter och genom att hjälpa våra kunder att göra hållbara och medvetna val. Det som skiljer oss från många andra aktörer är att vi agerar direkt på den nordiska elbörsen med vår egen krafthandel - helt utan mellanhänder.

HomeQ

Partnerlogo

HomeQ är start-up bolaget som automatiserar uthyrningsprocessen för hyresvärdar, ger fastighetsägaren större kontroll över sitt bestånd och en tryggare uthyrning. Andra sidan av myntet är att vi skapar en nationell plattform för hyresrätter där våra kunder annonserar sina lägenheter exklusivt genom www.homeq.se
Med exklusiva samarbetsavtal med Fastighetsägarna GFR och Mittnord, kunder som Balder, Stena fastigheter, Wallenstam och många fler är vår mission att förbättra den svenska bostadsmarknaden genom innovativ teknologi.


Hedi Kurda, VD, HomeQ

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2020

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 30 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:
Se filmen från det senaste eventet här: