Image
Conny Segerdahl.
Conny Segerdahl. Bild: Skeppsviken Bygg i Göteborg

Skeppsviken förstärker med rutinerad platschef

Bolag Skeppsviken Bygg i Göteborg AB gör ytterligare en förstärkning på kort tid. Conny Segerdahl har valt att ansluta sig till Skeppsvikens nya satsning.
Publicerad den 20 September 2019

Conny Segerdahl kommer närmast från en tjänst som platschef på Speciella projekt på Serneke Bygg AB.

– Skeppsviken är ett spännande bolag, numera också med ett gäng jag arbetat tillsammans med i många år. Det ska bli spännande att vara en del av bolagets fortsatta utveckling, säger Conny.

– Conny är en klippa och det är få som kan mäta sig med honom, både som Platschef men också som människa. Conny kommer med sin erfarenhet hjälpa till att vidareutveckla produktionsverksamheten och vara ett seniort stöd till Platschefer i bolaget. Conny har varit Platschef på både stora komplexa projekt som Prioritet Serneke Arena och Karlatornet men har också erfarenhet från både bostäder och industri.
– Vi har arbetat tätt tillsammans i många år och känner varandra väldigt väl, därför är det oerhört glädjande att Conny väljer att ansluta till oss på Skeppsviken, säger Nikola Jovetic, Arbetschef på Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Conny Segerdahl tillträdde sin tjänst 1 september.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige