Image
Nysatsning på Färjestad.
Nysatsning på Färjestad. Bild: Löfbergs Fastigheter

Nytt stadsdelsprojekt på Färjestad i Karlstad

Bygg/Arkitektur Idrott och näringsliv i gemensam storsatsning i Karlstad.
Publicerad den 22 September 2022

Löfberg Fastigheter, Färjestad BK och en rad andra aktörer gör en gemensam storsatsning i Karlstad – ett nytt projekt där asfaltsytor i anslutning till Löfbergs Arena omvandlas till en grön och levande stadsdel med bostäder, handel, kontor, parkeringshus med mera. Totalt handlar det om en yta på cirka 100 000 kvadrameter som kommer att byggas i etapper under en tioårsperiod.

Satsningen är ett samarbete mellan en rad etablerade aktörer med stor erfarenhet av att utveckla nya, attraktiva stadsdelar i Karlstad. De fyra huvudintressenterna är Löfberg Fastigheter, Färjestad BK Fastighet, NWT Gruppen och Paritt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige