Image
Nysatsning på Färjestad.
Nysatsning på Färjestad. Bild: Löfbergs Fastigheter

Nytt stadsdelsprojekt på Färjestad i Karlstad

Bygg/Arkitektur Idrott och näringsliv i gemensam storsatsning i Karlstad.
Publicerad den 22 September 2022

Löfberg Fastigheter, Färjestad BK och en rad andra aktörer gör en gemensam storsatsning i Karlstad – ett nytt projekt där asfaltsytor i anslutning till Löfbergs Arena omvandlas till en grön och levande stadsdel med bostäder, handel, kontor, parkeringshus med mera. Totalt handlar det om en yta på cirka 100 000 kvadrameter som kommer att byggas i etapper under en tioårsperiod.

Satsningen är ett samarbete mellan en rad etablerade aktörer med stor erfarenhet av att utveckla nya, attraktiva stadsdelar i Karlstad. De fyra huvudintressenterna är Löfberg Fastigheter, Färjestad BK Fastighet, NWT Gruppen och Paritt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige