Image

Ny vårdcentral till Sollentuna centrum

Uthyrning I veckan öppnar vårdcentralen 5 Husläkare i nya lokaler i Sollentuna centrum.
Publicerad den 29 Februari 2016
Vårdcentralen öppnar första mars. Bild: 5 Husläkare
Vårdcentralen öppnar första mars.

– Vi vill erbjuda våra kunder möjligheten att utföra sina vardagsärenden såsom att exempelvis handla, träna och besöka sin husläkare på ett och samma ställe, säger Carl Isaksson, centrumchef för Sollentuna centrum.

5 Husläkare är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB, Sveriges största koncern inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Fram till flytten kommer 5 Husläkare fortsatt vara placerad i Sollentuna sjukhus.

– Vi har lång erfarenhet av att driva vård i privat regi. Varje dag, arbetar vi för att ge våra patienter den bästa vården och det bästa omhändertagandet. För vår verksamhet är Sollentuna centrum en utmärkt placering, säger Marilyn Frej, verksamhetschef för 5 Husläkare.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige