Image

Lundbergs hyr ut till TGR

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med danska TGR som öppnar en butik i Linden köpcentrum i Norrköping.
Publicerad den 14 November 2012
Lindens köpcentrum. Bild: Lundbergs. Bild: Lundbergs
Lindens köpcentrum. Bild: Lundbergs.

Butiken i Linden öppnar den 17 november 2012.

- Vi är glada att kunna presentera ett butikskoncept som inte finns sedan tidigare i Östergötland. Det stärker ytterligare Norrköping City som shoppingdestination, säger Christer Saletti, chef kommersiella lokaler i Norrköping hos Fastighets AB L E Lundberg.

- Vi har länge sökt rätt läge i Norrköping och det känns mycket stimulerande att få öppna vår 17:e butik i just Norrköping City, säger Christel Hanning på TGR.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige