Image

Imap till Glashuset i Mölndal

Uthyrning L2 Fastigheter hyr ut ett kontor i fastigheten Glashuset till det internationella rådgivningsföretaget Imap. Företaget arbetar främst med rådgivning i samband med företagstransaktioner och finns idag representerat i 43 länder över hela världen.
Publicerad den 1 April 2020

– Imap är en väldigt spännande hyresgäst med ett globalt affärsnätverk med experter inom en rad olika områden. Det känns roligt att de nu väljer att flytta in hos oss här i Glashuset, säger Mikaela Widell, uthyrningsansvarig på L2 Fastigheter.

Glashuset ligger alldeles intill det framväxande innovationsklustret av hälsoföretag som just nu byggs i området runt Astra Zeneca i Mölndal. GoCo Health Innovation City planerar bygga 7000 nya arbetsplatser och beräknas stå klart för inflyttning 2021.

– Projektet blir naturligtvis ett uppsving för hela området, när innovatörer inom Life science och hälsoutveckling kommer tillsammans i en levande miljö som främjar innovation och entreprenörskap. För oss som etablerad fastighetsägare är det naturligtvis väldigt positivt att området nu får en ännu tydligare profil. Dessutom bidrar alla nya arbetsplatser med liv och rörelse och nödvändiga förutsättningar för en utvecklad service, handel och restaurangverksamhet, säger Mikaela Widell.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige