Image

Diligentia ändrar uthyrningsorganisationen

BOLAG Diligentia slår samman uthyrningsavdelningarna i Stockholm City och Storstockholm till ett gemensamt uthyrningsområde i Stockholm.
Publicerad den 4 Mars 2009

- Vi gör detta för att få en samlad uthyrningsavdelning mot den homogena marknad som vi ser att Stockholmsmarknaden är idag. Vi får dessutom en snabbare överblick över våra lediga lokaler vilket leder till att vi snabbare och enklare kan återkomma till våra potentiella kunder med ett svar om vi har en lokal som passar just dem, säger uthyrningschef Helena Sjödin.

- Vi är i en uppstartsfas av detta arbete och vi har påbörjat ett strategiskt arbete gällande vår uthyrningsorganisation. Det arbetet kommer att leda till att vi kommer att se över uthyrningsprocessen för kunderna och vilka behov de har på framtidens lokaler. Vår målsättning är att göra det ännu enklare för kunden att hyra lokaler framöver av oss på Diligentia, säger Sjödin.

Organisationen började att gälla den 2 mars 2009.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige