Image

Cybercom till Diligentia på Sveavägen

Uthyrning Cybercom flyttar till sommaren in på 2 100 kvadratmeter kontor med aktivitetsbaserat arbetssätt hos Diligentia på Sveavägen 20 i Stockholm.
Publicerad den 20 December 2013

Cybercom har idag sitt kontor på Lindhagensplan på Kungsholmen och flyttar in på Sveavägen 20 till sommaren 2014.
Cybercom kommer att flytta in i ett aktivitetsbaserat kontor.

- Vi som är en konsultverksamhet ser fram emot att flytta till ett aktivitetsbaserat kontor. Det stödjer ett modernare arbetssätt och är i linje med vårt varumärke att vara agila. Våra dagar kan vara väldigt olika utifrån vilka uppdrag vi har. Många av konsulterna befinner sig hos kunder och i en mängd projekt, vars förutsättningar och organisationer snabbt kan ändras. Med en flexibel kontorslösning utan fasta arbetsplatser skapar vi en dynamisk arbetsmiljö och högre effektivitet, säger Niklas Flyborg, vd och koncernchef för Cybercom.

- Genom att beräkna arbetsplatsens beläggningsgrad är jag övertygad om att de flesta företag idag kan få en bättre bild av hur mycket yta i kontoret som verkligen används, minska den och därigenom få ekonomiskt utrymme att flytta till mer attraktiva lokaler, vare sig det är bättre läge eller bättre standard man är ute efter, säger Markus Pfister, Diligentias fastighetschef för kontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige