Image
Per Tängerstad, partner på Capman Real Estate, om polisens etablering i Capmans fastighet på Vintergatan 19 i Eskilstuna.

Efter polis-kontraktet – så kan Capman fylla övriga vakanser

Uthyrning Med Polisen och Assa Abloy som säkrade hyresgäster i den stora fastigheten på Vintergatan 19 i Eskilstuna letar nu fastighetsägaren Capman efter ytterligare hyresgäster att fylla de sista 20 000 kvadratmetrarna med. Fastighetssverige berättar mer om hur Capman jobbar med vakanserna.


Polisen tecknar avtal om att hyra 30 000 kvadratmeter i Eskilstuna.

Capman hyr ut 30 000 kvadratmeter till Polisen

Uthyrning Capman har tecknat avtal om att hyr ut 30 000 kvadratmeter till Polisen i den nya polisstationen man utvecklar i Eskilstuna.


Nya Kv Lybeck kopplar samman Södra Värtan med Gärdet.

Capman och Strategisk Arkitektur kopplar samman Södra Värtan med Gärdet

Bygg/Arkitektur På uppdrag av Capman utvecklar Strategisk Arkitektur Kv Lybeck i Södra Värtan. Just nu pågår parallella arbeten för hyresgästanpassning och för att skapa nya byggrätter och en attraktiv plats i en livfull stadsdel i Stockholm.


Capman hyr ut 5 000 kvadratmeter på Gärdet till Rekryteringsmyndigheten

Uthyrning Totalförsvarets rekryteringsmyndighet har tecknat ett hyresavtal med Capman avseende cirka 5 000 kvadratmeter i fastigheten Lybeck 2 på Gärdet i Stockholm.


Sampsa Apajalahti.

Capman köper 1 740 lägenheter i Finland

Transaktioner Capman Real Estate köper en bostadsportfölj i Finland av det finska fondbolaget Icecapital.


Capman köper i Hammarby Sjöstad

Transaktioner Capman köper, genom fonden Nordic Real Estate II, fastigheten Påsen 1, omfattande 9 714 kvadratmeter, i Hammarby Sjöstad, Stockholm.


Capmans investeringsoffensiv inledd

Transaktioner För Oscar Properties del handlade 745-miljonersaffären om att snabbt frigöra kapital och stärka balansräkningen. För Capman blev det startskottet för vad som ska bli en rejäl offensiv.


Lämnar JLL för Capman

Bolag Efter att ha stängt sin andra pan-nordiska fond väljer Capman nu att utse Erik Visteus till Investment Director för Sverige.


Atlasmuren säljer till Capman

Transaktioner Fastigheten Skutkrossen 17 ligger i Vinsta, Stockholm, och har utbildningsförvaltningen som största hyregäst.


Bostadsrättsförening stoppar börsbolagets bygge

Juridik Stor konflikt kring If-huset i Solna. Kronofogden kräver börsnoterat fastighetsbolag på vite om 3,2 miljoner kronor. ”Struntar fullständigt i de lagar och regler som finns”. Så svarar fastighetsbolaget.


Capman gör sitt första köp i Norge

Transaktioner Capman Nordic Real Estate Fund köper fastigheten på Olavs Gate 23 i centrala Oslo från Aberdeen Property Nordic Fund I. Det är Capmans första förvärv i Norge.


If-huset i Solna.

Nybildat Catellabolag köper landmärke i norra Stockholm

Transaktioner Ett nybildat Catellabolag köper ett drygt 30 000 kvadratmeter stort kontorshus. Bolaget ska noteras på First North.


Niam säljer Heron City för 930 miljoner

Transaktioner Niam avslutar sin fjärde fond och säljer köpcentrumet Heron City för 930 miljoner kronor till ett bolag samägt av Varma, Capman Nordic Real Estate och Cavendo.


Capman säljer femstjärnigt Helsingforshotell

Transaktioner Capman Real Estate säljer fastigheten på Yrjönkatu 13 i centrala Helsingfors, som håller på att konverteras till ett femstjärnigt hotell, till tyska Deka Immobilien.


Humlegården köper i Solna Strand

Transaktioner Humlegården köper fastigheten Apelsinen 4, omfattande 13 000 kvadratmeter, i Solna Strand.


Capman köper tomställt – konverterar till skola

Transaktioner Capman Nordic Real Estate fund köper Kabelverket 6 i Älvsjö, Stockholm.
Capman kommer att konvertera den 7 930 kvadratmeter stora kontorsfastigheten till en skolfastighet. Hyresavtal är redan tecknat med Internationella Engelska Skolan.


Klövern köper för 300 miljoner i Sollentuna

Transaktioner Klövern köper en fullt uthyrd fastighet i Sollentuna för 300 miljoner kronor.


Capman köper i Solna

Transaktioner Capman Nordic Real Estate fund gör sitt tredje förvärv i Sverige när man köper fastigheten Apelsinen 4, omfattande 13 329 kvadratmeter, i Solna. Säljare är Trifam Fastighets AB.


Finska Capman gör sitt andra svenska förvärv genom att köpa fastigheten Bladet 3 i Bergshamra av Vasakronan.

Finska Capman i sitt andra Sverigeförvärv

Transaktioner För ett och ett halvt år sedan gjorde finska Capman Real Estate sin första affär i Sverige när man köpte Pfizers svenska huvudkontor i Sollentuna. Nu köper man en kontorsfastighet i Bergshamra för 630 miljoner kronor.


Capman köper i Köpenhamn

Transaktioner Capman Nordic Real Estates fond gör sitt första förvärv i Danmark genom att köpa sju mindre bostads- och kommersiella fastigheter i Köpenhamn.