Image

Valad förstärker i Malmö och Göteborg

KARRIÄR Valad Property Group förstärker organisationen i Malmö och Göteborg med två personer.
Publicerad den 20 Maj 2008

Jeanette Fagergård har anställts hos Valad Property Group i Malmö som redovisningsekonom. Hon har tidigare arbetat sju år hos SBC Sveriges Bostadsrätts Centrum där hon har haft hand om bostadsrättsföreningars ekonomi.

Innan det var hon anställd på Bra Böcker och Föreningssparbanken med inriktning ekonomi där hon bland annat hade hand om leverantörsreskontran och felrutiner.

Jeanette har en utbildning i företagsekonomi från högskolan och har fortsatt sin karriär inom detta.

Jeanette Nyroos välkomnas till Valads Göteborgskontor som office assistent och asset manager assistant där hon stärker upp gruppen med diverse kontorsgöromål och hantering av hyreskontrakt.

Hon har tidigare jobbat på Regus kontorshotell där hon var anställd som senior customer service representative där hon hade hand om administrativa uppgifter såsom kontraktshantering, fakturering och upplärning av personal.

Innan dess hade hon en annan inriktning i livet och jobbade som receptionist och reseledare då hon var stationerad i franska alperna och Korsika. Jeanette har studerat på Göteborgs universitet och har en pol. mag i offentlig förvaltning.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige