Image

Utklippan köper fastighet i Karlskrona

Transaktioner Utklippan Fastigheter utökar sitt fastighetsbestånd genom köp av fastigheten Drillborren 2 i Karlskrona.
Publicerad den 1 Juni 2016

Fastigheten inrymmer Printfabrikens verksamhet för kontor, produktion och lager och är om- och tillbyggd 2010. Säljare är Huvudfabriken AB som även äger Printfabriken.

Fastigheten är belägen i Torskors industri- och handelsområde och har en uthyrningsbar yta om totalt 3 500 kvadratmeter som är uthyrd med en kontraktstid om åtta år.

– Vi söker kontinuerligt efter bra objekt inom Karlskrona som karaktäriseras av bra byggnader, bra läge och stabila hyresgäster. Printfabrikens fastighet stämmer verkligen in på detta och vi ser fram mot ett kommande samarbete med Printfabriken och Stefan Åkesson i denna fina och välskötta fastighet. Vi ser med tillförsikt på framtiden i regionen och Karlskrona utvecklas på ett positivt sätt och ökar kontinuerligt sin befolkning, säger Per Harrtoft, vd för Utklippan Fastigheter.

– Nu ser vi fram emot att hyra och inte äga. Nu kan vi fokusera på vår kärnverksamhet som är att sälja, tillverka och leverera trycksaker av hög klass. Vi är inget fastighetsbolag och Huvudfabrikens försäljning av fastigheten ger oss nu mer tid och möjligheter att verka fullt ut och lägga mer tid på det vi är bäst på. Vi ser fram emot och känner oss trygga med att bli hyresgäster hos Utklippan Fastigheter, säger Stefan Åkesson, vd för Printfabriken.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här mycket kommer kontorshyrorna att falla

Bolag Savills analyschef Peter Wiman beskriver för Fastighetssverige vad han tror om utsikterna för olika delar av fastighetsmarknaden. Peter Wiman menar också att bilden av detaljhandeln är alltför negativ.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY