Image

Ungmarks nya uppdrag

Karriär Magnus Ungmark, som i tio år ledde CBRE:s svenska verksamhet, blir regionchef och ansvarig för Profis verksamhet i södra Sverige.
Publicerad den 26 Oktober 2011
Magnus Ungmark. Bild: CBRE. Bild: CBRE
Magnus Ungmark. Bild: CBRE.

Magnus Ungmark har verkat inom fastighetsbranschen i 25 år. Förutom åren på CBRE har han bland annat varit fastighetschef på Diligentia i sju år. Han lämnade över vd-posten till Johan Elfstadius i maj 2010 och verkade därefter i en annan roll inom CBRE.

- Det är fantastiskt kul att få Magnus som ansvarig för vår verksamhet i Malmö. Verksamheten är inne i ett intensivt skede med ett flertal stora projekt bland annat vår betydande satsning på omdaningen av kvartert Caroli. Genom rekryteringen förstärker vi den befintliga organisationen med en synnerligen kompetent fastighetsresurs, säger Staffan Olsson, vd på Profi.

Profi flyttar vid årsskiftet sitt Stockholmskontor till Lästmakargatan 20 (från Kungsträdgårdsgatan 10) i centrala Stockholm, där man ska hyra av Fabege.
- Profis lokalbehov har vuxit avsevärt från 2009 då vi flyttade till Kungsträdgårdsgatan från Carnegies lokaler i Tändstickspalatset. Vi tycker att det nya kontorets läge på Lästmakargatan är idealiskt med närhet till både kunder och leverantörer. Lokalern erbjuder dessutom en mycket bra arbetsmiljö för våra medarbetare, säger Staffan Olsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige