Image

Ulrika Liss-Daniels blir ny vd för Semrén & Månsson

Bolag Ulrika Liss-Daniels utsetts till vd för Semrén & Månsson Group. Hon har lång erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet i Göteborgsregionen, senaste som chef för reklambyrån Grey Gothenburg. Hon tillträder tjänsten på Semrén & Månsson 1 mars.
Publicerad den 14 December 2018
Ulrika Liss-Daniels. Bild: Semrén & Månsson
Ulrika Liss-Daniels.

– Det har varit en omsorgsfull process för att hitta rätt person till tjänsten och jag är fantastiskt nöjd att få välkomna Ulrika till oss. Med henne adderar vi, förutom goda ledaregenskaper och affärssinne, även erfarenhet från marknads- och kommunikationsarbete. En kompetens som blir en stor tillgång för verksamheten, säger Magnus Månsson, ägare och koncernchef för Semrén & Månsson Group.

Koncernen Semrén & Månsson Group omfattar bolagen Semrén & Månsson Arkitekter, Zynka BIM och Zynka Visual. Ulrika Liss-Daniels tillträder som vd för både arkitektkontoret och koncernbolaget Semrén & Månsson Group. Rollen innefattar bland annat att skapa synergier mellan koncernens olika bolag och positionera det gemensamma erbjudandet ännu tydligare på marknaden.
– Jag är mycket glad över möjligheten att få bli en del av Semrén & Månsson, en spännande koncern med helhetssyn på arkitektur, samhälle och digital utveckling. Jag delar visionen om att alltid skapa långsiktigt hållbara värden för kunderna och samhället i stort. Och ser fram emot att vara en del av koncernens fortsatt positiva utveckling, säger Ulrika Liss-Daniels.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige