Image
Visionsbild för Brunnshög.
Visionsbild för Brunnshög. Bild: Atkins

Sydö Property vinner markanvisning i Lund

Bygg/Arkitektur Genom markanvisningstävlingen har Sydö Property nu två byggrätter i centrala Brunnshög i Lund.
Publicerad den 28 Augusti 2017

Bidraget har tagits fram i samarbete med NCC, Sweco Architects, Sweco Environment, LTH och Sony.

– Det handlade om att vara nytänkande. Vi fick ihop ett bra och spännande team med hög kompetens. Tillsammans tog vi ut svängarna och plockade fram de bästa förslagen, säger Hannah Bohwalli, affärsutvecklingschef på Sydö Property.

Markanvisningarna ligger i centrala Brunnshög, ett område i norra Lund. De tävlande hade i uppgift att presentera innovativa koncept inom smart-city och hållbarhet. Juryn motiverade vinsten med att ”Anbudet var i högsta klass vad det gäller nytänkande och bredd”.

– Vi är jätteglada och känns extra roligt att vinna på hemmaplan. Samarbetet har varit oerhört positivt inom projektgruppen och jag är väldigt nöjd att vi nått fram till det här resultatet, säger Mikael Lannerheim, vd på Sydö Property.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige