Image
Johan Hammarlund.
Johan Hammarlund. Bild: Sweco

Sweco rekryterar från Skanska

Bolag Johan Hammarlund blir ny chef för Region Öst för Swecos projektledare. Han kommer närmast från en tjänst som distriktschef på Skanska.
Publicerad den 25 April 2019

Johan Hammarlund som började sin karriär som bygg- och projektledare på Sweco är ytterligare en som återvänder till Sweco.
– Jag är mycket nöjd med den här rekryteringen. Vi hade ett stort antal sökande till tjänsten och Johans långa och breda erfarenhet av ledande befattningar inom vår bransch passar mycket bra. Han har också gedigen erfarenhet av att leda stora projekt liksom ett intressant kontaktnät. Jag är övertygad om att Johan med sin erfarenhet tillsammans med sitt kompetenta team, kommer att bidra till både Swecos och våra kunders framgångar, sager Helena Hed, vd för Swecos projektledare.
– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Sweco. Sweco är branschledande inom så många områden och att få vara en del av den enorma omställning som sker just nu inom både hållbarhet och digitalisering blir väldigt spännande. Det sker stora satsningar inom regionen just nu och jag har ett starkt team bakom mig så förutsättningarna för framgång är mycket goda, sager Johan Hammarlund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige