Image
Therese Persson.
Therese Persson. Bild: Svensk Fastighetsrådgivning

Svensk Fastighetsrådgivning förstärker

Karriär Svensk Fastighetsrådgivning rekryterar Therese Persson, som har 20 års erfarenhet av den västsvenska fastighetsmarknaden.
Publicerad den 3 Maj 2021

Svensk Fastighetsrådgivning arbetar med transaktioner i Trestadsområdet. Bolaget startades av Reine Arvidsson och har i partnerskap med Oscar Olofsson och Hampus Wenklo – som vi nyligen skrev om under rubriken "Sveriges hårdaste fastighetskonsult" – uthålligt haft en transaktionsvolym om cirka en miljard om året.

Nu tar bolaget nästa steg genom att rekrytera Therese Persson.

Therese Persson har varit i den västsvenska fastighetsmarknaden i cirka 20 år och har jobbat med så väl transaktioner som förvaltning. Tidigare har hon bland annat varit verksam i familjebolaget, Bjurfors Näringsliv, APF Management och senast ERA kommersiellt.

– Jag är jätteglad att ha anslutit till SFR: s transaktionsteam. Vi har roligt tillsammans på jobbet och kan erbjuda våra kunder en bred affärskompetens inom de olika fastighetssegmenten, säger Therese Persson.

– Denna rekrytering känns superbra för SFR, säger Oscar Olofsson. Therese har varit igång i en dryg månad och har redan genomfört ett antal transaktioner. Vi ser ett ökat behov av våra tjänster med lokalförankrad transaktionsrådgivning, "närproducerad fastighetsrådgivning" som vi kallar det, där vi känner till fastigheterna, fastighetsägarna och intressenterna. Fastigheter är local business och Therese är en perfect match för hela denna affärsidé med sin starka förankring i Trollhättan/Vänersborg.

SFR har startat året starkt med 15 transaktioner i Q1.

– Våra lokala fastighetsmarknader i Trestad och Norra Bohuslän har utvecklats väldigt starkt, säger Oscar Olofsson. Vi ser med tillförsikt fram emot ett fortsatt starkt fastighetsår och står redo att möta marknadens efterfrågan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige