Image
Eric Månsson.
Eric Månsson.

Svefa rekryterar transaktionsrådgivare från Catella

Karriär Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning och expanderar sitt transaktionsrådgivningserbjudande på den västsvenska fastighetsmarknaden genom att rekrytera Eric Månsson från Catella. Rekryteringen görs för att möta marknadens efterfrågan på kvalificerad rådgivning inom fastighetstransaktioner.
Publicerad den 6 Februari 2023

Rekryteringen av Eric Månsson är en del i Svefas strategiska tillväxtplan och en förutsättning för fortsatt expansion.

– Det är mycket glädjande att kunna välkomna Eric Månsson till oss på Svefa Transaktionsrådgivning Göteborg. Med rekryteringen av Eric kan vi möta den starka efterfrågan på våra transaktionsrådgivningstjänster och fortsätta att expandera vår verksamhet på den västsvenska marknaden. Jag är övertygad om att hans bakgrund, kompetens och personlighet kommer att vara ett mycket bra tillskott till vårt Göteborgsteam, säger Erik Norrman, Affärschef Svefa Transaktionsrådgivning.

Eric Månsson är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH och har cirka sex års erfarenhet av transaktionsrådgivning. Han kommer närmast från Catella Göteborg och har tidigare även varit verksam på Colliers.

Eric Månsson har redan tillträtt sin tjänst.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige