Image
Amanda Welander, Arne Andersson och Mattias Persson står för ett antal tunga analyser på Stora Logistikdagen den 15 september på GT30 i Stockholm.
Amanda Welander, Arne Andersson och Mattias Persson står för ett antal tunga analyser på Stora Logistikdagen den 15 september på GT30 i Stockholm.

Stora Logistikdagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Dagen inleds med tre tunga analyspass som ger dig full koll på dagsläget och framtidsutsikterna.
Publicerad den 28 Juli 2022

De tre analyserna är:
Makroanalys
Krig, globala leveransproblem, kraftiga höjningar på råvarupriser, galopperande inflation, stigande räntor. Vi är i ett ovanligt makroekonomiskt läge – hur mår världen och Sverige för dagen och vad har vi att vänta oss framöver? Svaren ges av Mattias Persson, chefsekonom på Swedbank.

Analys – marknaden för logistik- och industrifastigheter
Efter många år av ett extremt fördelaktigt marknadsläge – extremt låga räntor och makrotrender som har gynnat e-handel – ser läget inte längre lika ljust ut, med galopperande inflation och stigande räntor. Hur ser marknadstrenderna ut för dagen och vad har vi att vänta oss framöver? För analysen står Amanda Welander, analyschef på CBRE.

Analys – e-handelns första inbromsning
Handeln har länge befunnit sig i en transformation, där e-handeln successivt har tagit marknadsandelar på den fysiska handelns bekostnad – på fastighetsmarknaden har detta inneburit fördel logistik vs retailfastigheter. Pandemin förstärkte den här trenden, men i det nya inflationslandskapet post pandemin har e-handelsutvecklingen bromsat in. Hur ser läget för dagen ut och vad kommer att hända framåt? Svaren levereras av Arne Andersson, senior rådgivare på Svensk Digital Handel.

Det är på Helio GT30 i Stockholm du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även den här dagen så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Under dagen blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i det heta segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges allra bästa moderatorer, och hon har fastighetsnestorn Gustaf Hermelin vid sin sida som sidekick/expertkommentator under hela dagen.
Se de medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är Element Logic.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 15 september 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Ökad e-handel leder till ökat intresse för logistikfastigheter som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

Mer från Fastighetssverige