Image
Stora Logistikdagen
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.

Stora Logistikdagen: Internationella trender – vad är på väg till Sverige?

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en av världens ledande experter på området – Savills Head of Industrial research Kevin Mofid.


Stora Logistikdagen
Michiel van Veen.

Stora Logistikdagen: UPS vd om utvecklingen i logistiksektorn

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en intressant intervju med UPS vd i Norden och Irland, Michiel van Veen, och hans syn på utvecklingen i logistiksektorn och utmaningarna framöver.


Stora Logistikdagen
Fredrik Jagersjö Rosell.

Stora Logistikdagen: Panattonis vd om planerna

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en intressant intervju med Fredrik Jagersjö Rosell om logistikjätten Panattonis planer och utmaningar.


Stora Logistikdagen
Amanda Welander, Arne Andersson och Mattias Persson står för ett antal tunga analyser på Stora Logistikdagen den 15 september på GT30 i Stockholm.

Stora Logistikdagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Dagen inleds med tre tunga analyspass som ger dig full koll på dagsläget och framtidsutsikterna.


Stora Logistikdagen
Den 15 september är det dags för årets upplaga av Stora Logistikdagen på Helio GT30 i Stockholm.

Stora Logistikdagen: Notera den 15 september i almanackan!

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Det är på Helio GT30 i Stockholm du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Säkra era platser redan i dag!


Karl Persson, Sverigechef, Cushman & Wakefield.

"Logistikmarknaden kommer bli dyrare"

Stora Logistikdagen Karl Persson, Sverigechef för Cushman & Wakefield, kommenterar trenderna inom de olika fastighetssegmenten idag och framåt, hur kontorsmarknaden kommer påverkas efter pandemin och intresset från globala investerare.


Stora Logistikdagen
Eva Landén, Gustaf Hermelin, Jan Persson, Jörgen Eriksson, Karin Klingenstierna och Kevin Mofid är några av talarna på torsdagens premiärupplaga av Stora Logistikdagen.

Stora Logistikdagen: På torsdag är det dags – säkra din plats i dag!

Stora Logistikdagen På torsdag är det dags för Stora Logistikdagen på Scandic Continental på Vasagatan i Stockholm. Säkra din plats i dag!


Stora Logistikdagen
Alfred Eklöf, Head of Transactions, Logicenters, Christian Berglund, fastighetschef, SLP, Eva Landén, vd, Corem och Jörgen Eriksson, vd, Catena medverkar på Stora Logistikdagen den 9 september på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm.

Stora Logistikdagen: Storbolagen om vart marknaden är på väg

Stora Logistikdagen Den 9 september arrangeras den allra första upplagan av Stora Logistikdagen på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm. I en av punkterna får vi höra vad några av bolagen i sektorn tror om framtiden.


Stora Logistikdagen
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.

Savills logistikexpert från London talar på Stora Logistikdagen

Stora Logistikdagen Den 9 september arrangeras den allra första upplagan av Stora Logistikdagen på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm. Bland talarna märks Kevin Mofid som är Head of Logistics & Industrial Research på Savills och en av världens mest kunniga på området.


Stora Logistikdagen
Jan Persson, vd, grundare och ägare av Kilenkrysset kommer till Stora Logistikdagen på Scandic Continental Vasagatan den 9 september för en exklusiv intervju.

Stora Logistikdagen: Exklusiv intervju med logistikprofilen Jan Persson

Stora Logistikdagen På den nya mötesplatsen Stora Logistikdagen den 9 september möter du, bland många andra, Kilenkryssets vd, grundare och ägare Jan Persson.


Stora Logistikdagen
Den 9 september på Scandic Continental Vasagatan är det dags för premiärupplagan av Stora Logistikdagen - säkra din plats nu!

Stora Logistikdagen: Ny mötesplats om superhett segment

Stora Logistikdagen Notera den 9 september i almanackan! Då är det dags för den nya mötesplatsen Stora Logistikdagen på Scandic Continental Vasagatan i Stockholm.