Image
Rebecca Lagerkvist berättar om hur man kan använda Big Data för att sätta rätt priser i nyproduktion på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel 20 februari.
Rebecca Lagerkvist berättar om hur man kan använda Big Data för att sätta rätt priser i nyproduktion på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel 20 februari.

Stora Bostadsdagen: Använd Big Data – sätt rätt priser

Stora Bostadsdagen Gamla tankemönster och brist på alternativ gör att nyproduktionsobjekt ofta prissätts fel – eller rättare sagt; man gör som man alltid har gjort. Men genom att använda tillgänglig data på rätt sätt kan man få ett bättre grepp om hur kunderna tänker, vad de undviker och vad de värdesätter mest. Detta berättar Reblas Rebecca Lagerkvist mer om på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 20 februari. Anmäl dig nu – i morgon stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.
Publicerad den 24 Januari 2019

Du anmäler dig här. Fram till i morgon fredag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

Rebecca Lagerkvist är vd och grundare av Rebla. Hon är specialist på datadriven utveckling, datavisualering och datasäkerhet. Hon är civilingenjör från LiTH och har största delarna av sin karriär inom säkerhetskritisk programmering, med allt från JAS-flygplan till börskopplingar. Rebla bygger system som möjliggör för bostadsutvecklare att se hur väl deras utbud och priser matcher kundernas efterfrågan. Rebecca Lagerkvists vision är att etablera datadrivet beslutsfattande inom bostadsutveckling.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Bland talarna återfinns Nordeas Annika Winsth, SSM:s Mattias Roos, Veidekkes Lennart Weiss, Besqabs Anette Frumerie och SBAB:s Robert Boije. Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/



Partner:



Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige