Image

Stora Bostadsdagen Stockholm - 12 februari 2020

12 februari

Kris eller möjlighet? Eller både och? Vart är bostadsmarknaden på väg? Vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter.


CauseyWestling

Partnerlogo

CauseyWestling är skattebyrån som idag hjälper flera av Sveriges bostadsutvecklare att optimera sina investeringar, bl.a. genom att se till att inga momsavdrag går förlorade i nybyggnadsprojekt.

En proaktiv momshantering är av stor vikt för alla fastighetsbolag eftersom det bidrar till minskad tidsåtgång och minskade kostnader. Genom våra jurister och ingenjörer besitter vi dubbelkompetens inom såväl mervärdesskatterätt som byggteknik, vilket skapar en helhetsblick och förståelse för projekten som både gör momshanteringen lättskött och tillförlitlig.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för alla skattefrågor avseende fastigheter. Genom proaktiv, kvalificerad rådgivning och digitala lösningar hittar vi värden som hjälper våra klienter att vårda sina investeringar på bästa tänkbara sätt.

Rasmus Robarth och Johanna Winger, momsrådgivare på CauseyWestling

Stora Bostadsdagen Stockholm 2020

Var: Spegelsalen, Grand Hotel

När: 12 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Film från senaste eventet:


Partner: