Image

Stora Bostadsdagen Stockholm - 20 Februari 2019

Onsdag 20 februari kl. 09.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Kris eller möjlighet? Eller både och? Vart är bostadsmarknaden på väg? Vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter.


CauseyWestling

Partnerlogo

När vi startade CauseyWestling år 2004 visste vi att i princip alla fastighetsbolag i Sverige missade möjligheten att förbättra kassaflöden och minska skattekostnader med hjälp av optimering av värdeminskningsavdrag. Få hade satt sig in i regelverket och vi blev snabbt Sveriges ledande konsulter på området. Förutsättningen var att vi kunde både skatterätt och fastigheter/byggnader. Och att vi hade en metod som gav så noggranna underlag att yrkanden blev tydliga och lätta att godkänna.

Vi insåg snart att vår metod och tankesätt även lämpade sig för övrig rådgivning om inkomstskatt, fastighetstaxering, moms, redovisning (K3) och projektering: att i detalj gå igenom fastighetsinvesteringar för att identifiera möjligheter till snabbare avskrivningstider, optimerade förvärvsstrukturer, momsavdrag och sänkt fastighetsskatt– i förvaltning, inför förvärv eller på projektstadiet.

Idag är CauseyWestling Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter. Vi är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vårt team består av jurister, ingenjörer och ekonomer, som dagligen hjälper börsnoterade fastighets-, bygg- och industriföretag, livbolag, fastighetsfonder och privata fastighetsbolag att optimera sina investeringar i näringsfastigheter.

Välkommen till skattebyrån som upptäcker fastighetsvärden.


Paul Causey, vd, CauseyWestling


Carl Westling, vd, CauseyWestling

Stora Bostadsdagen Stockholm 2019


Var: Spegelsalen, Grand Hotel, Södra Blasieholmshamnen 8

När: Onsdag 20 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här. Anmälan stänger den 14 februari!

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Partner:

 

Film från eventet 2019: