Image

Stenvalvet rekryterar från Niras och Arcona

Karriär Stenvalvet förstärker sin organisation med en förvaltare till regionen Mälardalen samt en projektutvecklare.
Publicerad den 13 April 2016

Linus Ruotsalainen har anställts som förvaltare för region Mälardalens fastigheter i Stockholm och Uppsala. Han kommer närmast från Niras och rapporterar till Tobias Kölborg, regionchef för Mälardalen och är placerad i Stockholm.

- Genom vår förstärkning av regionkontoren kommer vi att kunna arbeta ännu närmare våra hyresgäster, säger Örjan Johansson, chef Förvaltning och projekt på Stenvalvet.

Åsa Löfdahl har anställts som projektutvecklare till affärsutvecklingsavdelningen. Hon är civilingenjör arkitektur och kommer att arbeta med alla regioner med projekt i tidiga skeden. Hon kommer närmast från Arcona Concept och är placerad i Stockholm.
Åsa Löfdahl är placerad i Stockholm och rapporterar till Sara Östmark, affärsutvecklingschef.

- I och med rekryteringarna av Åsa till Affärsutveckling kan vi ännu tydligare fokusera på projekt i tidiga skeden, både inom det egna fastighetsbeståndet och via förvärv, säger Sara Östmark, affärsutvecklingschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige