Image

Skånska köpcentrumplaner skrotas

STADSUTVECKLING I början av förra året presenterade det danska fastighetsbolaget Landmark storslagna köpcentrumplaner mellan Klippanvägen och Framtidsgatan i Ängelholm. Nu blir det i stället industri på området.
Publicerad den 7 September 2009

Danska Landmark hade option på den 8 900 kvadratmeter stora tomten, men backade ur när det var dags att göra affär, skriver Helsingborgs Dagblad.

Nu har ägaren till marken, Falvir, i stället sålt tomten till Maxfly, ett fastighetsbolag som kontrolleras av industriföretaget Mafas ägare Mats Andersson, skriver tidningen.

Mafa, som tillverkar silor för lantbruket och pelletshållare till industrin och fastighetsbolag, har sina lokaler i tomten bredvid.

- Jag har köpt tomten för framtida behov. I dagsläget finns inga konkreta utbyggnadsplaner, säger Mats Andersson till Helsingborgs Dagblad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY