Image
Skanska förstärker uthyrningsorganisationen med Caroline Andersson.
Skanska förstärker uthyrningsorganisationen med Caroline Andersson. Bild: Skanska

Skanska förstärker uthyrningsorganisationen

Karriär Skanska Fastigheter Stockholm har rekryterat Caroline Andersson som uthyrnings- och marknadsansvarig till Skanska Fastigheter Stockholm från och med den 10 januari 2022.
Publicerad den 20 Januari 2022

Caroline Andersson har en bred bakgrund i fastighetsbranschen bland annat som marknadsområdeschef i Hagastaden på Humlegården, i förvaltningsroller hos Castellum samt som hyresgästrådgivare i lokalförändringsfrågor hos DTZ.

Hon kommer initialt att fokusera på Skanskas stora utvecklingsprojekt Sthlm New i Hammarby Sjöstad.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Monica von Schmalensee ny ordförande för IQ Samhällsbyggnad: "Hedrad, glad och inspirerad"

Karriär Monica von Schmalensee tar över ordförandeklubban i IQ Samhällsbyggnad. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med rollen och vad hon ser som organisationens viktigaste uppgifter framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige