Image
Keith Silverang.
Keith Silverang. Bild: Technopolis

Silverang lämnar Technopolis

Bolag Keith Silverang, vd för finska Technopolis sedan 2008, lämnar bolaget i slutet av året.
Publicerad den 4 Juni 2019

Kildare köpte tidigare i år ut Technopolis från finska börsen.

– Jag blev involverad i Technopolis för 20 år sedan när det blev publikt och jag har haft förmånen att arbeta för bolaget i 15 år. Jag vet att vi har spelat en central roll i disruptionen och transformationen av kontorsarbetsplatssektorn och jag är väldigt stolt över bolaget. Jag har lagt en stor del av min karriär på Technopolis men känner att jag fortfarande har energin att göra något helt nytt. Jag är säker på att min efterträdare, med de nya ägarnas resurser, kommer att ta bolaget till en helt ny nivå, säger amerikanen Silverang.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY