Image

SHH och NREP byggstartar i Flemingsberg

Bostäder Peab PGS har nu påbörjat entreprenaden för 152 nya bostadsrätter i området Visättra Ängar i Flemingsberg, Huddinge kommun.
Publicerad den 5 Maj 2017

Projektet består av fyra sexvåningshus och ska uppföras i två etapper. Inflyttning i den första etappen beräknas kunna ske på senvåren 2019. Etapp två beräknas stå klar för inflyttning hösten 2019.

– SHH och Peab PGS byggstartar nu sitt femte gemensamma bostadsprojekt. Det känns kul att äntligen få igång produktionen, vi är glada över att få bygga fler hållbara hem i orter med bostadsbrist säger Fredrik Hermansson, chef produktion och förvaltning SHH Bostad.

– Det känns oerhört spännande att vi är igång. Tillsammans med SHHs goda erfarenhet och nätverk bildar vi ett starkt team och vi är väldigt glada att få vara med och utveckla Stockholm, som är i stort behov av denna typ av bostäder, säger Tobias Alsborger, Partner NREP.

– Vi tackar för förtroendet och är glada över att få tillföra bostäder till Huddinge kommun säger Jesper Strandberg, operativ chef Peab PGS.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige