Image
Vilhelm Isberg.
Vilhelm Isberg. Bild: Savills

Savills rekryterar nytt team – och en robot

Karriär Savills fortsätter sin satsning på den svenska marknaden och har anställt fyra personer till Patriziauppdraget samt investerat i en robot vid namn Neo för att automatisera delar av förvaltningen.
Publicerad den 22 November 2019

Mehrab Navabi förstärker förvaltningen som centrumchef för Stockholm Quality Outlet. Han har tidigare arbetat som fastighetsansvarig på Frösunda Omsorg och som uthyrare på Telgefastigheter.

Frida Torbiörnsson blir marknadsansvarig och har samma tjänst idag. Båda tillträder sina tjänster den 2 januari 2020.

Susanne Berndts ansluter som hyresadministratör och börjar den 16 december i år. Hon kommer närmast från Novi där hon tidigare arbetat med Patrizia.

Eric Frykfeldt har anställts som teknisk förvaltare och har tidigare haft liknande roller på bland annat JLL och Newsec. Han tillträder den 12 december.

I linje med satsningen på utökade resurser har Savills investerat i roboten Neo för att automatisera och kvalitetssäkra arbetsmoment och därmed frigöra mer tid till kvalificerade arbetsuppgifter.

– Det är fantastiskt roligt att vi nu har ett starkt team på plats för Patrizia för att kunna vidareutveckla verksamheten. Vi ser också fram emot vår nya robot och ser IT-utvecklingen som en naturlig del av personal- och kundvården, säger Vilhelm Isberg, Head of Property Management på Savills.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda och över 600 kontor i 60 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför lämnade toppnamnet PwC

Bolag Arne Engvall har slutat som Head of Real Estate på PwC. Detta efter hela 30 år på företaget. För Fastighetssverige beskriver han bakgrunden till beslutet och vad han ska syssla med framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY