Image

Roger Ekström lämnar Lundbergs

Karriär Efter 19 år på olika tjänster inom Lundbergs väljer nu Roger Ekström att lämna sina befattningar som Kommunikationsdirektör i LE Lundbergföretagen AB samt vice vd i Fastighets AB LE Lundberg.
Publicerad den 8 Maj 2018
Roger Ekström Bild: LE Lundbergs
Roger Ekström

– Roger har varit en mycket engagerad och lojal medarbetare som gjort stor nytta inom såväl de operativa roller som de stabsfunktioner han haft genom åren, säger Fredrik Lundberg, koncernchef Lundbergföretagen och ordförande i Fastighets AB L E Lundberg. Vi tackar Roger för hans insatser och önskar honom lycka till i framtiden.

Roger Ekström:
– Det har varit fantastiska år men det är dags för mig att ta nästa steg. Tydliga och närvarande ägare i kombination med engagerade medarbetare har gjort jobbet stimulerande och roligt. Nu går flyttlasset till Linköping för en ny karriär och jag får dessutom möjlighet att fördjupa mitt engagemang i Linköping Hockey Club.

Roger Ekström slutar sin tjänst under september 2018 och rekryteringen efter ersättare inleds omedelbart.
– Vi fortsätter arbetet med att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer. Roger har i sin nuvarande roll haft ansvar för kommunikation och hållbarhet. Vi avser att inleda rekryteringen av efterträdare omgående och tror att såväl interna som externa lösningar kan vara aktuella. Det viktigaste för oss är nu att säkerställa rätt kompetens i dessa frågor, säger Louise Lindh, VD Fastighets AB L E Lundberg.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige