Image

Petre säljer i Stenungsund

Transaktioner Petre & Partners säljer 11 000 kvadratmeter lager- och logistikfastigheter i Stenungsund till en privat investerare.
Publicerad den 4 Juli 2017
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Bild: Panreal
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Carl Petre. Bild: Grandab
Carl Petre.

Säljaren Petre & Partners AB ägs av Carl Petre, en av grundarna av Grandab Management AB.

Försäljningen avser fastigheterna Munkeröd 1:68 och Munkeröd 1:91, vilka är belägna i Munkeröds industriområde, strax öster om centrala Stenungsund. Direkt access till E6:an gör läget, ur ett logistiskt perspektiv, till ett av de absolut mest fördelaktiga i Stenungsund. De totalt fyra byggnaderna på fastigheterna håller en god standard och total uthyrbar area uppgår till drygt 11 000 kvadratmeter, varav merparten avser lagerlokaler.

Fastigheterna är fullt uthyrda och förhyrs i sin helhet av logistikföretaget Scandi Terminal AB på långa hyresavtal, vilka i stor grad är att betrakta som triple-net avtal.

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Panreal på Branschguiden

I vår värld handlar allt om att ge sitt yttersta varje gång. Det är en ovärderlig drivkraft och det enda sättet som vi vill jobba på för att kunna agera som din mest kvalificerade fastighetsrådgivare.

Panreal är en oberoende, partnerägd fastighetsrådgivare specialiserad inom transaktionsrådgivning vid försäljning och förvärv av kommersiella fastigheter och fastighetsbolag på den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till fastighetsägare och investerare. Våra uppdragsgivare utgörs av bland annat bygg- och fastighetsbolag,...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här lägger Savills IM sitt nordiska investeringsfokus 2022

Bolag Savills IM identifierar att boende och logistik är sektorer som ska bevakas i en ny grön era för fastighetsinvesteringar 2022 i sin investerarundersökning. Bolagets Nordenchef Peter Broström berättar för Fastighetssverige om kontorssegmentets framtid, hur hållbarhetsfrågor kommer påverka investeringar och var man själva kommer lägga fokus för investeringar under kommande året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY