Image

Petre säljer i Stenungsund

Transaktioner Petre & Partners säljer 11 000 kvadratmeter lager- och logistikfastigheter i Stenungsund till en privat investerare.
Publicerad den 4 Juli 2017
Annons
Image
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Bild: Panreal
Petre och Partners säljer i Stenungsund. Carl Petre. Bild: Grandab
Carl Petre.

Säljaren Petre & Partners AB ägs av Carl Petre, en av grundarna av Grandab Management AB.

Försäljningen avser fastigheterna Munkeröd 1:68 och Munkeröd 1:91, vilka är belägna i Munkeröds industriområde, strax öster om centrala Stenungsund. Direkt access till E6:an gör läget, ur ett logistiskt perspektiv, till ett av de absolut mest fördelaktiga i Stenungsund. De totalt fyra byggnaderna på fastigheterna håller en god standard och total uthyrbar area uppgår till drygt 11 000 kvadratmeter, varav merparten avser lagerlokaler.

Fastigheterna är fullt uthyrda och förhyrs i sin helhet av logistikföretaget Scandi Terminal AB på långa hyresavtal, vilka i stor grad är att betrakta som triple-net avtal.

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige