Image

Olov Lindgren hämtar ny vd från Navet

Karriär I samband med Olov Lindgrens bolagsstämma den 21 maj kommer Sven Renström att ersätta Jan Ellström som vd. Renström kommer närmast från Navet.
Publicerad den 9 December 2013
Sven Renström. Bild: Navet
Sven Renström.

Sven Renström har varit på Navet i två år. Innan dess jobbade han på Humlegården i elva år.

- Det här känns jättespännande. Det är ett bolag som passar mig väldigt bra, jag har alltid tyckt om att jobba på familjebolag, vilket ju Humlegården också var, säger Sven Renström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag som äger, förvaltar, förvärvar och bygger hyresfastigheter företrädesvis i Stockholm.<br /> <br /> Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus. Olov Lindgren erbjuder marknaden bostäder, butiker och kontor av hög kvalitet. Man väljer material med god kvalitet för att få så hållbara bostäder och lokaler som möjligt.<br /> <br /> Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgångspunkt förvaltar och utvecklar man sitt fastighetsbestånd med motiverad och välutbildad egen personal.<br />

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY