Image

Olov Lindgren hämtar ny vd från Navet

Karriär I samband med Olov Lindgrens bolagsstämma den 21 maj kommer Sven Renström att ersätta Jan Ellström som vd. Renström kommer närmast från Navet.
Publicerad den 9 December 2013
Sven Renström. Bild: Navet
Sven Renström.

Sven Renström har varit på Navet i två år. Innan dess jobbade han på Humlegården i elva år.

- Det här känns jättespännande. Det är ett bolag som passar mig väldigt bra, jag har alltid tyckt om att jobba på familjebolag, vilket ju Humlegården också var, säger Sven Renström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag som äger, förvaltar, förvärvar och bygger hyresfastigheter företrädesvis i Stockholm.

Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus. Olov Lindgren erbjuder marknaden bostäder, butiker och kontor av hög kvalitet. Man väljer material med god kvalitet för att få så hållbara bostäder och lokaler som möjligt.

Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgång...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY