Image

Nya ordföranden öppningstalar

Lokalmarknadsdagen Kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) öppningstalar på Lokalmarknadsdagen den 5 september.
Publicerad den 10 Juni 2016
Ann-Sofie Hermansson öppningstalar på höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post. Bild: Socialdemokraterna
Ann-Sofie Hermansson öppningstalar på höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post.

Hur ska de högt uppsatta målen i regionen nås och vilka politiska beslut är nödvändiga för att visionerna ska bli verklighet? Om detta öppningstalar Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens ordförande på höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post.

Ann-Sofie Hermansson (S) är sedan den 17 mars 2016 Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg. Hon har tidigare, bland annat, varit ombudsman för Socialdemokraterna i Europaparlamentet, politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Kommunstyrelsegruppen och funktionär på LO-borgen. Hon har en fil kand i sociologi från Göteborgs universitet.

Lokalmarknadsdagens höstupplaga har hittills traditionellt huserat på Radisson Blu Scandinavia vid Drottningtorget. Men i år blir det ett byte rakt över torget till Posthotellet. Anledningen är att eventet med det stora antalet besökare (cirka 500 personer sist) och de många partnerföretagen växt ur lokalerna på Radisson och behöver mer utrymme.

Dessutom kommer nu även höstupplagan att innehålla två temaspår; Handel/Bostäder och Kontor.

Exempel på talare är Fredrik Wirdenius, vd Vasakronan, Christel Armstrong Darvik, vd Stena Fastigheter, Ann-Sofie Hermansson (S), Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Keith Silverang, vd på Technopolis, Fredrik Bergström, chef WSP Analys & Strategi, Bojan Ticic, Head of Capital Markets på CBRE och Lena Grimslätt, chef för JLL i Göteborg. Självklart tillkommer massor av fler talare.
Moderator är Carin Hjulström.

Förra året blev Lokalmarknadsdagen helt fullsatt, säkra din plats redan nu - klicka här.

Lokalmarknadsdagen samarrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag i årets upplaga är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren, Bröderna Henrikssons stenhuggeri, Colliers International, Forsen, Gothnet, JLL, Novi Real Estate och PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY