Image
Annette Utternäs, Robert Treutiger, Sarah Lindau, Stefan Andersson och Anders Edwall träffar du på bostadsspåret på Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post i Göteborg.
Annette Utternäs, Robert Treutiger, Sarah Lindau, Stefan Andersson och Anders Edwall träffar du på bostadsspåret på Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post i Göteborg.

Bli uppdaterad på marknaden för bostadsfastigheter

Lokalmarknadsdagen På Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 5 september kommer ett stort fokus att riktas på marknaden för bostadsfastigheter.
Publicerad den 17 Augusti 2016

- Investeringsläget för bostäder
Vilka områden och objekt är mest attraktiva investeringsmässigt och hur har bostäder stått sig relativt andra fastighetsinvesteringar? Vilka hotbilder finns?
Annette Utternäs, partner Catella Göteborg

- Framtidens boende
HSB Living Lab är ett kombinerat bostadshus och laboratorium. Hör de första forskningsresultaten och träffa en av de boende.
Stefan Andersson, projektledare HSB Living Lab och Sarah Lindau, student Chalmers Tekniska Högskola

- Så här vill de eviga tonåringarna bo
Rekordgenerationen som går i pension nu beskrivs ibland som eviga tonåringar. Vi måste bygga attraktiva, trygga och funktionella hem som funkar för dem. Byggreglerna är bra men det krävs mer.
Anders Edwall, affärsenhetschef Bostad Forsen

Moderator för bostadsspåret är Robert Treutiger, transaktionschef och vice vd på Colliers International.

Alltså; vill du bli uppdaterad på det allra senaste om marknaden för bostadsfastigheter så missa inte bostadsspåret på Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post.

Förra året blev Lokalmarknadsdagen helt fullsatt, missa inte din plats - klicka här!

Lokalmarknadsdagens höstupplaga har hittills traditionellt huserat på Radisson Blu Scandinavia vid Drottningtorget. Men i år blir det ett byte rakt över torget till Posthotellet. Anledningen är att eventet med det stora antalet besökare och de många partnerföretagen växt ur lokalerna på Radisson och behöver mer utrymme.

Dessutom kommer nu även höstupplagan att för första gången innehålla två temaspår; Handel/Bostäder och Kontor.

Exempel på talare är Fredrik Wirdenius, vd Vasakronan, Christel Armstrong Darvik, vd Stena Fastigheter, Hans Wallenstam, vd Wallenstam, Henrik Saxborn, vd Castellum, Mikael Granath, vd Willhem, Lena Andersson, vd Älvstranden Utveckling, Ann-Sofie Hermansson (S), Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Jonas Ransgård (M), kommunalråd i Göteborg, Tor Borg, chefsekonom SBAB, Ola Serneke, vd Serneke, Keith Silverang, vd på Technopolis, Fredrik Bergström, chef WSP Analys & Strategi, Mats Grauers, ordförande i Frölunda HC, Bo Wikare, vice vd Hufvudstaden, Bojan Ticic, Director Capital Markets på CBRE, Mathias Grahn, marknadschef på Peab Fastighetsutveckling, Kristoffer Kruse, regionchef på Tenant and Partner, Anders Edwall, affärsområdeschef Bostad på Forsen, Annette Utternäs, partner Catella Göteborg och Lena Grimslätt, chef för JLL i Göteborg.
Moderator är Carin Hjulström.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Lokalmarknadsdagen samarrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Partnerföretag i årets upplaga är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren, Bröderna Henrikssons stenhuggeri, Colliers International, Forsen, Gothnet, JLL, Novi Real Estate och PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY