Lokalmarknadsdagen 16 januari 2018

Lokalmarknadsdagen

Tisdag 16 januari kl. 09.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Rivstarta fastighetssäsongen tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium som fokuserar på fastighets- och lokalmarknadsfrågor! Arrangeras tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet hålls på Clarion Hotel Post.Delphi


Oskar Frankki , partner och advokat

Partnerlogo Genom kombinationen kunskap och branscherfarenhet hjälper Delphis specialister fastighetsbranschen i fastighetsrättsliga frågor. Utgångspunkten ligger i de rättsområden där aktörer i fastighetsbranschen ofta har behov av rådgivning.

Delphi hanterar fastighetstransaktioner och infrastrukturprojekt till daglig rådgivning rörande bl.a. entreprenadrätt, fastighetsöverlåtelser, kommersiell hyresrätt och andra nyttjanderättsfrågor, miljörätt och plan- och byggfrågor samt fastighetsutveckling och exploateringsfrågor. Fastighetsgruppen arbetar integrerat med bl.a. byråns upphandlings- och skatteexperter. Vårt fokus ligger på skräddarsydda helhetslösningar.

Delphis klienter återfinns bland fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fonder, industriföretag samt entreprenad- och konsultbolag. Delphi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Fasticon Kompetens


Jonas Gustavsson, koncernchef, Fasticon Kompetens Holding

Partnerlogo Fasticon Kompetens är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.
Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på www.fasticon.se.
Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se

Klövern


Rutger Arnhult, vd, Klövern

Partnerlogo Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde om 41,4 mdkr*. Våra över 400 fastigheter har en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Vi erbjuder våra hyresgäster attraktiva lokaler i en lång rad starka regionstäder över hela landet, som t ex Stockholm, Göteborg, Malmö. Vi är främst fokuserade på kontor men erbjuder även lokaler inom lager och logistik. Dessutom arbetar Klövern Living med ett stort antal projekt av bostadsutvecklingskaraktär. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang. Genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra över 5 000 hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.
* Per 30 september 2017

PWC


Morgan Furby, Auktoriserad Skatterådgivare

Partnerlogo

PWC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vårt globala nätverk av specialister har omfattande erfarenhet av att stödja aktörer inom fastighetssektorn. Vi hjälper dig och ditt företag genom att ge råd och praktiskt stöd i alla länder där du har verksamhet eller vill investera. 

Våra fastighetsspecialister inom revision, redovisning och corporate finance och skatt arbetar integrerat för att ge dig största möjliga värde.

Savills


Anders Nyström, CEO/Head of Property Management, Savills Sverige

Partnerlogo Savills är ett av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 30 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och nternationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning.
Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet. 

Lokalmarknadsdagen 2018

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

När: Tisdag 16 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
 

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Näringsliv och tillväxt Linköping och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala, Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering (STHLM, GBG, MALMÖ), Fastighetskvinnan, Stora Kontorsdagen (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor), Stora Logistikdagen, Stora Bostadsdagen, Fastighetsmarknadsdagen Jönköping och Fastighetsmarknadsdagen Öresund.

Du kan läsa om 2017 års upplaga här 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Arrangeras i samarbete med:

 

Partners: