Image
Evelina Johnson ansluter till Fasticon Kompetens, med Susanne Åhlén som vd.
Evelina Johnson ansluter till Fasticon Kompetens, med Susanne Åhlén som vd. Bild: Fasticon

Ny regionchef på Fasticon Kompetens i Göteborg

Karriär Evelina Johnson har utsetts till chef för region väst på Fasticon Kompetens. Hon började på bolaget förra året som rekryteringskonsult och kom då närmast från rollen som ansvarig för kundrelationer på bostadsbolaget Willhem.
Publicerad den 8 Februari 2019

Evelina Johnson har även arbetat på Swedbank och Intrum och har lång erfarenhet av ledarskap, försäljning, kundrelationer och affärsutveckling.

– Det är en rolig och spännande utmaning att leda kontoret i Göteborg. Jag har under den tid jag hunnit arbeta här slagits av det driv som finns i organisationen. Vi har ett väldigt starkt team som brinner för att hitta de bästa rekryteringarna och interimslösningarna för våra kunder, säger Evelina Johnson.

Susanne Åhlén, vd och partner på Fasticon Kompetens, kommenterar:
– Med sin långa erfarenhet av att bygga upp och leda verksamheter, skapa relationer och kompetens inom fastigheter är Evelina helt rätt person att utveckla vårt arbete och kunderbjudande i regionen. Göteborg har haft en mycket fin utveckling det senaste året och jag är glad över att Evelina nu antar rollen som regionchef och fortsätter expansionen.

Övriga medarbetare på Fasticon Kompetens i Göteborg är Anna Svedberg, Moa Norman, Elin Selmeryd, Ann-Britt Hall och Karina Andersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY