Image

Ny fastighetschef på Lantmännen Fastigheter

Karriär Joachim Haas har anställts som fastighetschef i Sverige på Lantmännen fastigheter. Han kommer närmast från tjänsten som affärsutvecklingschef på Cushman & Wakefield.
Publicerad den 5 September 2013
Joachim Haas. Bild: Lantmännen Fastigheter
Joachim Haas.

– Jag är glad att vi lyckats knyta Joachim till Lantmännen Fastigheter. Hans erfarenheter och breda kunnande kommer att vara ett tillskott för vår organisation, säger Mikael Nicander, vd på Lantmännen Fastigheter.

Joachim Haas har även varit partner på TAM Group som han var med och grundade. Dessförinnan har han haft ledande befattningar på Fabege och Näckebro samt varit vd för Kungliga Tennishallen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige