Image

Ny fastighetschef på Lantmännen Fastigheter

Karriär Joachim Haas har anställts som fastighetschef i Sverige på Lantmännen fastigheter. Han kommer närmast från tjänsten som affärsutvecklingschef på Cushman & Wakefield.
Publicerad den 5 September 2013
Joachim Haas. Bild: Lantmännen Fastigheter
Joachim Haas.

– Jag är glad att vi lyckats knyta Joachim till Lantmännen Fastigheter. Hans erfarenheter och breda kunnande kommer att vara ett tillskott för vår organisation, säger Mikael Nicander, vd på Lantmännen Fastigheter.

Joachim Haas har även varit partner på TAM Group som han var med och grundade. Dessförinnan har han haft ledande befattningar på Fabege och Näckebro samt varit vd för Kungliga Tennishallen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Våra fastigheter är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige