Image

Ny analyschef på Boklok

Karriär Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats till Boklok som analyschef. Hon kommer senast från en chefspost på MKB Fastighets AB i Malmö och har en lång erfarenhet av boendefrågor, nyproduktion och att jobba nära kunden.
Publicerad den 29 September 2017
Jeanette Thörnkrantz Madsen. Bild: Boklok
Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Jeanette Thörnkrantz Madsen har i grunden en examen i fastighetsvetenskap och är utbildad mäklare.

– Jeanette har en bred erfarenhet av olika delar i fastighetsbranschen. Därför tror vi att hon är en person som kan utveckla vår analysavdelning ytterligare i en tid då företaget har en kraftig tillväxt, säger Jerrie Kristiansson, marknadschef på Boklok.

I sin nya roll som analyschef har Jeanette Thörnkrantz Madsen ansvar för projekt-, omvärlds- och säljanalyser såväl som NKI-undersökningar och produktunderstödjande arbete.

– Grundkonceptet i Boklok, att bygga bra bostäder för alla, var det som lockade mig med det här företaget. Steget från ett kommunalt bolag till Boklok var inte så stort eftersom den goda tanken kring människan är det som ligger i fokus. Boklok ger alla möjlighet att bo bra, och att jag nu får möjlighet att vara med i det arbetet känns otroligt roligt, säger Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats som ersättare för Magnus Persson som gått vidare till andra utmaningar inom Boklok. Hon tillträdde sin tjänst den 1 september och är placerad på huvudkontoret i Malmö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige