Image
Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken.
Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken.

Nordic PM hyr ut 6 000 kvadratmeter lager i Karlstad åt Företagsparken

Uthyrning MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Företagsparken tecknar hyresavtal på två och ett halvt år gällande lagerytor om 6 000 kvadratmeter i Vålberg, Karlstad. Tillträde till ytorna ägde rum den 1 december 2022 och avtalet sträcker sig fram till 2025.
Publicerad den 7 December 2022

Nordic PM avslutar året med att hjälpa Företagsparken med att teckna ett hyresavtal med MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, avseende hela 6 000 kvadratmeter i fastigheten Vålberg 1:430 i Karlstad.

Lokalytan på Långgatan 2 ligger i Vålberg och är ett lager på 6 000 kvadratmeter. Vålberg är en tätort i Karlstad kommun som ligger invid Norsälven. Tätorten ligger längst med E45 samt järnvägsspåren. Med tåg till Karlstad tar det 20 minuter.

– Efter en snabb och intensiv process är vi mycket glada för vår uppdragsgivares skull som får en stabil och bra hyresgäst i MSB, säger Niklas Norlin ansvarig uthyrare på Nordic PM.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige