Image

Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.
Publicerad den 14 Februari 2018
Fredrik Wistrand. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter
Fredrik Wistrand.

– Fredrik har vi känt i många år och han kännetecknar det vi vill stå för, säger Michael Johansson, en av transaktionsrådgivarna och ägarna i Mike Kommersiella Fastigheter.

Fredrik Wistrand kommer från Swedbank och har den senaste tiden arbetat som företagsrådgivare på Kungsportsavenyn. Han har med sig ett stort kontaktnät och betydande kunskap om affären från flera perspektiv.

– Vår ambition är att bli fyra till fem transaktionsrådgivare på sikt men vi har ingen brådska, det viktiga är att vi hittar rätt personer. Vi vill gärna bygga företaget kring olika kompetenser, Fredrik kommer från bankvärlden istället för fastighetsvärlden och har med sig ett annat typ av kontaktnät än vad jag och Mikael Nyberg har, säger Michael Johansson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY